Home FASHION & BEAUTY Beauty WANT: Asos verkoopt nu een Minnie Mouse-gezichtsmasker

WANT: Asos verkoopt nu een Minnie Mouse-gezichtsmasker

En je kan het gewoon online bestellen!

Asos
Asos

Bij Primark verkopen ze Disneykerstballen, maar Asos heeft het over een andere boeg gegooid. De onlinewebshop verkoopt namelijk een gezichtsmasker in de vorm van Minnie Mouse en wij hebben meteen een exemplaar in ons winkelmandje gegooid.

Disneyfans, haal je portemonnee al maar uit je handtas, want dit hebbeding mag écht niet in jouw collectie ontbreken. Asos verkoopt namelijk sinds kort een sheetmask in de vorm van Minnie Mouse en het beautyproduct was meteen ontzettend populair bij online shoppers.

Dankzij het gezichtsmasker waan je je heel even in Disneyland, maar het maskertje heeft natuurlijk ook andere voordelen. Zo is het makkelijk in gebruik en is het zo ontworpen dat het je huid vooral gaat kalmeren. Het Minnie Mouse-maskertje bevat namelijk rozenwater en dit ingrediënt zorgt ervoor dat je huid zacht en gehydrateerd aanvoelt. Bonus: voor een exemplaar betaal je nog geen vijf euro.

Hoe moet je het masker gebruiken?

Eerst en vooral is het belangrijk om je gezicht goed te wassen. Leg het masker vervolgens op je gezicht en laat het gedurende tien tot twaalf minuten inwerken. Na de inwerktijd haal je het maskertje er weer af en kan je eventuele productrestjes voorzichtig afvegen. Enjoy!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.