Home FASHION & BEAUTY Beauty Urban Decay komt met een opvolger voor hun Naked Petite Heat-palet

Urban Decay komt met een opvolger voor hun Naked Petite Heat-palet

Want neutrale oogschaduwkleuren heb je nooit genoeg.

Ben jij fan van het Naked Heat-oogschaduwdoosje? Maak dan al maar snel plaats in je make-upcollectie, want Urban Decay brengt opnieuw een paletje uit met neutrale oogschaduwkleurtjes. Maak kennis met het Lightbeam Eyeshadow Palette.

Naked Heat was meteen een groot succes en nu komen ze bij Urban Decay met een waardige opvolger. Hun Lightbeam-palet bestaat uit zachte perzikkleuren en enkele lichtbruine tinten. Ideaal om een neutrale oogschaduwlook te creëren die ideaal is voor overdag.

Lightbeam

‘Sunset vibes for your eyes’, klinkt het op het Instagramaccount van het merk. Het Lightbeam-oogschaduwdoosje bestaat uit vijf verschillende tinten waaronder enkele matte kleurtjes zoals eerder gezegd, maar het palet bevat ook een aantal metallic oogschaduwkleuren en een aantal kleurtjes met glitter in. Wij kunnen niet wachten om hiermee te spelen!

Op Instagram krijgt het palet alvast heel veel lof. ‘Het enige wat ik deze zomer nodig heb’, aldus een make-upliefhebber. Iemand anders reageerde nog met ‘Ik kan niet geloven hoe mooi dit paletje is.’ Helaas is het doosje momenteel nog niet bij ons verkrijgbaar, maar gezien alle positieve reacties hopen we het binnenkort op de website van Urban Decay terug te vinden. Fingers crossed…

Nog meer lezen over Urban Decay:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.