Home FASHION & BEAUTY Beauty TUTORIAL: een warme herfstlook met Studio Fix Fluid Foundation van MAC Cosmetics

TUTORIAL: een warme herfstlook met Studio Fix Fluid Foundation van MAC Cosmetics

Ideaal op zo'n grijze dag als vandaag. ☁

MAC Cosmetics zet dit najaar hun Studio Fix Fluid Foundation in de kijker, en dat om verschillende reden. Het make-upproduct zit al sinds de beginjaren in het gamma van het merk, en met 48 tinten om uit te kiezen is fond de teint toegankelijk voor iedereen. Redactrice Sandie ging op zoek naar de juiste tint voor haar huidskleur en kreeg van senior make-upartieste Ines Borgonjon meteen de ideale herfstlook aangemeten.

De Studio Fix Fluid Foundation van MAC Cosmetics is een fond de teint met een matte finish en een dekking die je makkelijk kan opbouwen. Door de SPF 15 is je huid beschermd tegen uv-stralen en het langhoudende effect zorgt dat je je gelaat doorheen de dag niet bij hoeft te poederen. Last but not least: de foundation absorbeert talg, waardoor hij ook geschikt is voor iedereen met een vette huid. In onderstaand filmpje kan je het effect van het product op de huid van redactrice Sandie zien.

Studio Fix Fluid Foundation en alle andere gebruikte producten zijn verkrijgbaar bij MAC Cosmetics, zowel online als in de winkel. Tip: momenteel krijg je op de webshop 10 % korting op de fond de teint. Je kan ook steeds in de winkel terecht voor een gratis staaltje.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.