Home FASHION & BEAUTY Beauty GlamGlow brengt voor de allereerste keer een make-upproduct uit

GlamGlow brengt voor de allereerste keer een make-upproduct uit

Met verzorgende ingrediënten!

GlamGlow
Instagram: glamglow

GlamGlow kennen we vooral van hun (glitterende) gezichtsmaskers, maar het merk brengt binnen enkele maanden voor de allereerste keer een make-upproduct uit. En deze doet de naam van het merk alvast alle eer aan…

GlamGlow is een van onze favoriete merken als het op gezichtsmaskers aankomt. Zo hebben het Bubblesheet Cleansing Mask en het Gravitymud Firming Treatment #GLITTERMASK een vaste plaats gekregen in onze skincareroutine.

GlowPowder

Toch heeft het merk duidelijk nog meer in haar mars, want dit najaar brengen ze voor de allereerste keer een make-upproduct uit. Enter: GlowPowder, een highlighterdoosje met drie verschillende tinten in een fluoroze verpakking. We love!

De drie tinten kregen de naam pearl glow, nude glow en sun glow. De eerste kleur geeft je een parelmoerachtige glans en is ideaal als je zin hebt in een meer subtiele glow. Daarnaast is er nog een roségouden (!) tint en een metallic bruintint.

Leuk extraatje? Het product bevat ook enkele verzorgende ingrediënten zoals hyaluronzuur en je kan het over je hele lichaam gebruiken. Een laatste bonuspunt krijgen ze voor het schattige accent. Wanneer je het doosje open doet, zie je namelijk ‘hello sexy’ staan.

Momenteel is het palet enkel in de Verenigde Staten te koop, maar normaal gezien zou het product dit najaar ook in Europa verkrijgbaar zijn. Can’t wait!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.