Home FASHION & BEAUTY Beauty GESPOT OP DE CATWALK: wordt dit dé haarkleur van 2018?

GESPOT OP DE CATWALK: wordt dit dé haarkleur van 2018?

Durf jij de bonte tint uit te testen?

haarkleur
Shutterstock

We moeten nog meer dan drie maanden wachten voordat we het nieuwe jaar mogen inluiden, maar in New York, Londen, Milaan en Parijs spotten we tijdens de modeweken nu al de trends voor 2018. En dit zou weleens dé haarkleur van komende lente kunnen worden.

Twee weken geleden werd de modemaand afgetrapt in New York. Naar jaarlijkse gewoonte was ook de Taiwanees-Amerikaanse ontwerper Alexander Wang van de partij. Speciaal voor zijn show kreeg het Oostenrijkse model Stella Lucia een paarsroze coupe aangemeten. En die staat haar verrassend leuk!

@alexanderwangny ss18 ? @alexwangny #karltempler @guidopalau @diane.kendal @pg_dmcasting thank u!!!

A post shared by Stella Lucia (@stellaluciadeopito) on

Kate Moss anno 1990

Josh Wood, creatief directeur bij Redken en het brein achter de haarkleur, doopte de tint ‘rose quartz‘. Hij werd naar eigen zeggen geïnspireerd door Kate Moss anno 1990. ‘Het ziet er glamoureus en tegelijkertijd ook rebels uit’, aldus de haarstylist.

Lucia’s lokken werden eerst gebleekt en vervolgens gekleurd met een grijze basisverf. Om tot ‘rose quartz’ te komen, verfde Wood Lucia’s haar daarna opeenvolgend paars, roze en koraalroze. Hij gebruikte daarvoor Ballet Pink, East Village Violet en Midtown Magenta van Redken.

@stellaluciadeopito #WANGSS18 #WANGFEST #NYFW

A post shared by ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) on

Verwar ‘rose quartz’ níét met My Little Pony-haar. ‘Het is donkerder en stoerder‘, verzekert Wood. ‘Punk, als het ware!’

Nog meer haartrends: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.