Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Mascara Unlimited van L’Oréal Paris

Flair Beauty testteam: Mascara Unlimited van L’Oréal Paris

‘De grootste troef van deze mascara is ongetwijfeld het buigbare borsteltje waarmee je makkelijk aan de fijne wimpers in je ooghoeken kan.’

Laura (28), webredactrice, werkt sinds 2016 bij Flair en leerde de kneepjes van het beautyvak van haar mama. Dankzij haar gaat ze nooit de deur uit zonder SPF en voorziet ze bij het aanbrengen van haar dagcrème ook steeds haar hals, decolleté en handen van een likje. Laura zou een moord begaan om elke dag uit bed te rollen à la Brigitte Bardot, maar helaas laten haar eyelinerskills dat niet toe. Koreaanse sheetmasks zijn dan wel weer haar ding, net als mani- en pedicures en opvallende lipstick.

Mascara Unlimited van L’Oréal Paris: 8/10

Prijs/kwaliteit:

L’Oréal Paris staat bekend voor z’n heel correcte prijs-kwaliteitverhouding, en daar is deze mascara geen uitzondering op.

Geur/textuur:

Dit is een vrij ‘natte’ mascara, maar de fijne tandjes van het borsteltje voorkomen geknoei. Ze kammen en scheiden als het ware de wimpers, waardoor klonters geen kans krijgen.

Pluspunten:

De grootste troef is ongetwijfeld het buigbare borsteltje waarmee je makkelijk aan de fijne wimpers in je ooghoeken kan. Ook de jojobaolie waarmee de formule verrijkt is, heeft z’n effect. Ik merk dat mijn wimperranden/oogleden minder droog en geïrriteerd zijn na het ontschminken.

Minpunten:

Over de mascara op zich geen slecht woord, alleen de kegelvormige huls vind ik niet helemaal geslaagd. Die ligt niet zo makkelijk in de hand en is minder praktisch om mee te nemen in je handtas.

Zou ik het opnieuw kopen?

Yes! Deze mascara verlengt niet alleen je wimpers, maar krult ze ook. Dankzij de buigbare borstel is hij ontzettend makkelijk en precies aan te brengen. Waterproof is de Unlimited Mascara niet, maar hij blijft wel een hele dag én nacht zitten zonder uit te drogen dankzij de jojobaolie.

Mascara Unlimited – € 17,99 – L’Oréal Paris

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.