Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Rituals Namasté Skin Brightening Exfoliator

Flair Beauty testteam: Rituals Namasté Skin Brightening Exfoliator

'Deze ultrafijne scrub heeft me echt weten te bekoren.'

Charlotte (26), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Rituals Namasté Skin Brightening Exfoliator : 8,5/10


Prijs/kwaliteit:

Voor een exfoliërend product is dat zeker een eerlijke prijs.

Textuur/geur:

De geur is heerlijk. De scrub heeft een frisse bloemengeur die totaal niet overheerst, maar je toch een feelgood-ervaring geeft tijdens het reinigen. Het is een exfoliërende scrub met minuscule deeltjes gemaakt van bamboe.

Pluspunten:

Over het algemeen ben ik eerder fan van chemische exfoliërende producten die geen fysieke scrubdeeltjes bevatten, maar deze ultrafijne scrub heeft me echt weten te bekoren. Het product voelt bijna zanderig op de huid, waardoor ik echt het gevoel heb dat het alle onzuiverheden en dode huidcellen meeneemt. Na het reinigen voelt mijn huid superzacht en niet trekkerig.

Minpunten:

Omdat de scrubdeeltjes zo klein zijn, moest ik een paar keer goed spoelen met lauw water vooraleer ik al het resterende product weg kreeg. Het duurt dus iets langer om dit product af te spoelen dan bij een grovere scrub.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja. Ik gebruikte de Brightening Exfoliator ’s avonds ter voorbereiding van mijn zelfbruiner voor het gelaat. Hij zuiverde en egaliseerde mijn huid, waardoor de zelfbruiner nog beter kon inwerken. De volgende ochtend stond ik op met een glad, soepel en vooral superzacht velletje.

Namasté Skin Brightening Exfoliator – € 12,50 – Rituals.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.