Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Powder Kiss Lipstick van MAC Cosmetics

Flair Beauty testteam: Powder Kiss Lipstick van MAC Cosmetics

'Ik heb hem meteen aan mijn everyday stash toegevoegd.'

Webredactrice Sandie (27) werkt al drie jaar voor Flair, maar is al sinds jonge leeftijd verliefd op alles wat met make-up te maken heeft. Toen ze klein was, kroop ze op het badkamerkrukje om de beautyproducten van haar mama uit te proberen in de spiegel en tijdens haar tienerjaren keek ze vaker naar tutorials dan naar haar schoolboeken. Ook nu ze volwassen (althans, volgens haar identiteitskaart) is, is haar liefde voor all things beauty nog niet over. Vooral oogschaduwdoosjes, lippenstiften en foundations hebben een speciaal plaatsje in haar hart.

Powder Kiss Lipstick van MAC Cosmetics: 8,5/10


Prijs/kwaliteit:

Voor een exemplaar betaal je € 19,50. Iets duurder dan een lippenstift uit de drogisterij, maar de kwaliteit is wel recht evenredig met de prijs.

Geur/textuur:

De lipstick heeft geen opvallende geur. Over de textuur valt al iets meer te zeggen. Op je lippen ziet de kleur er mat uit, maar je kan de kleur heel vlot – bijna zoals een lippenbalsem – aanbrengen. Matte lipsticks zijn door hun effect vaak iets minder snel aan te brengen, maar dat is bij dit exemplaar absoluut niet het geval.

Pluspunten:

Matte lipsticks gaan je lippen meestal uitdrogen of voelen toch iets droger aan. Dit is bij deze Powder Kiss Lipsticks helemaal niet zo. De formule is zo gemaakt dat ze net hydraterend werken.

Er zijn in totaal 16 tinten om uit te kiezen, en er zit echt voor iedereen iets tussen. Zo is er een donkere bessenkleur, maar er zitten ook rode en iets meer neutrale tinten in. Ik koos voor de kleur ‘Sultriness’, een lichtroze tint die perfect is voor elke dag.

Minpunten:

De lipstick blijft makkelijk een paar uur zitten, maar ik merk dat die niet zo lang blijft zitten als bijvoorbeeld hun Retro Matte Lipsticks. Steek hem dus voor de zekerheid in je handtas als je op pad bent.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja. Ik vind het echt een heel mooie kleur en heb hem meteen aan mijn everyday stash toegevoegd.

Powder Kiss Lipsticks – € 19,50 – www.maccosmetics.be.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.