Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Le Spray Volume van Sisley

Flair Beauty testteam: Le Spray Volume van Sisley

'Na gebruik had ik een ‘net van de kapper’-gevoel toen ik in de spiegel keek.'

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar favoriete concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Le Spray Volume van Sisley: 9/10


Prijs/kwaliteit:

De spray kost net geen zeventig euro, wat natuurlijk veel geld is voor een haarproduct, maar de kwaliteit is wel in verhouding met de prijs.

Textuur/geur:

Het product heeft geen superopvallende geur.

Pluspunten:

Toen ik de spray voor het eerst gebruikt had, was ik meteen onder de indruk. Ik had namelijk echt een ‘net van de kapper’-gevoel toen ik in de spiegel keek. Mijn fijne lokken hadden zichtbaar meer volume.

Minpunten:

Het prijskaartje. Ik wil gerust meer geld uitgeven aan haarproducten om mijn lokken te verzorgen, maar 65 euro is echt wel veel geld. Wel gebruik ik het product elke keer als ik mijn haar was en dat al gedurende enkele weken. De bus is nog steeds redelijk vol dus je doet er gelukkig wel een tijdje mee.

Zou ik het opnieuw kopen:

Het is een van de fijnste volumesprays die ik al gebruikt heb, dus ik zou het wel overwegen. Gelukkig is het bijna Kerstmis!

Ik gebruik de spray nadat ik mijn haar gewassen heb. Eerst gebruik ik een product om de knopen uit mijn lokken te halen en vervolgens ga ik er met Le Spray Volume van Sisley over. Ik breng het eigenlijk overal aan, zowel aan de wortel als op mijn haarlengtes. Vervolgens ga ik er nog eens met een kam door om alles goed te verdelen.

Le Spray Volume – € 64,90 – bij ICI PARIS XL.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.