Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Lash Lift bij Maxelle

Flair Beauty testteam: Lash Lift bij Maxelle

'Ik vrees dat ik verslaafd ben en dit voortaan om de paar maanden laat doen.'

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Lash Lift bij Maxelle: 9,5/10

Prijs/kwaliteit:

In verhouding tot wimperextensions betaal je voor een Lash Lift wel wat minder. Extensions kosten tussen de € 125 om te plaatsen en minstens € 65 om bij te werken, je eigen wimpers laten liften kost je € 45 à € 49.

Textuur/materiaal

In tegenstelling tot wimperextensions worden bij deze behandeling geen valse wimpers gebruikt, maar wordt de krul gewoon toegepast op je eigen wimpers. Het product dat wordt gebruikt om de krul in je wimpers te houden is een verdunde versie van een permanent die gebruikt wordt om het haar te krullen.

Pluspunten

Ik probeerde deze behandeling uit omdat ik voor een challenge tien dagen lang geen make-up – en dus ook geen mascara – mocht gebruiken. Ik had nooit gedacht dat ik mijn mascara zo makkelijk aan de kant zou kunnen laten liggen. De impact die de krul heeft op mijn ogen is echt indrukwekkend en ik ben verrast door hoe lang mijn eigen wimpers eigenlijk zijn. Een beetje mascara helpt om mijn wimpers wat zwarter te maken, maar meer dan een dun laagje heb ik nu echt niet nodig. Ik dacht dat het effect zou afnemen na enkele weken, maar de krul blijft perfect in mijn wimpers, hoe vaak ik ook mascara aanbreng of ontschmink.

Minpunten

Net zoals bij wimperextensions wordt het afgeraden om make-upremover op basis van olie te gebruiken, omdat het effect dan sneller afneemt. Ik vond het soms wat moeilijk om mijn waterproof mascara te verwijderen zonder een olie, maar met wat meer geduld lukt het met micellair water ook wel.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik vrees dat ik verslaafd ben en dit voortaan om de paar maanden laat doen.

Voor deze behandeling lig je maximaal een halfuurtje in de stoel. Op je ooglid komt een soort rubberen stukje te liggen met een afgeronde bovenkant. Daarop worden de wimpers vastgeduwd en dan worden ze behandeld met het product. Nadat de permanent is ingewerkt krijgen je wimpers ook nog een verzorgende keratinebehandeling.

De Lash Lift voorziet je natuurlijke wimpers van een permanente krul of lift. Dat wil zeggen dat eens er een cyclus voorbij is en je wimpers zijn uitgevallen en plaats hebben gemaakt voor nieuwe, het kruleffect verdwijnt. Gemiddeld is dat na zo’n 6 tot 8 weken.

Lash Lift – € 45-49 – Lash Creations bij Maxelle.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.