Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Beached Eyeshadow Palette van Urban Decay

Flair Beauty testteam: Beached Eyeshadow Palette van Urban Decay

'De kleur "Wedge" en "Blaze" zijn mijn favorieten.'

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar favoriete concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Beached Eyeshadow Palette van Urban Decay: 7/10

Prijs/kwaliteit:

€ 39 voor acht oogschaduwkleurtjes is zeker geen slechte prijs. Bovendien zijn de paletjes van Urban Decay altijd van heel goede kwaliteit.

Textuur/geur:

De textuur van de oogschaduwkleuren is absoluut niet brokkelig. Je hoeft dus geen schrik te hebben voor vlekken onder je ogen in de loop van de dag.

Pluspunten:

Als je een oogschaduwdoosje van Urban Decay koopt, weet je zeker dat je een kwalitatief product hebt. Ik was al fan van hun Naked en Born To Run Palette en ook dit doosje heeft nu een vaste plaats bovenaan mijn stapeltje gekregen.

Als je naar de swatches kijkt, zie je namelijk meteen dat de kleuren ontzettend gepigmenteerd zijn. De kleur ‘Wedge’ en ‘Blaze’ zijn mijn favorieten. De lichtere kleur gebruik ik vaak als basis over mijn bewegend ooglid en met donkerdere kleur zet ik een lijntje langs mijn bovenste wimperrand om mijn ogen meer definitie te geven. De kleur ‘Salt’ is dan weer een erg mooie tint om als highlighter te gebruiken.

Minpunten:

De enige matte kleur is ‘Daybreak’ dus op vlak van textuur had er voor mij net iets meer afwisseling in het paletje mogen zitten. Daarnaast gebruik ik zelf liever koele tinten om me op te maken, maar dit is natuurlijk mijn persoonlijke voorkeur. Ook de twee blauwe tinten – hoe prachtig ze ook zijn – zie ik mezelf niet meteen gebruiken.

Zou ik het opnieuw kopen:

Mijn Naked Palette van Urban Decay gebruik ik al jaren en zelfs bij mijn favoriete kleuren heb ik nog maar net de onderkant geraakt. Dergelijke doosjes zijn dus vaak een eenmalige aankoop.

Beached Eyeshadow Palette – € 39 – Urban Decay.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.