Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Purifying & Foaming Sheet Mask van Ici Paris XL

Flair Beauty testteam: Purifying & Foaming Sheet Mask van Ici Paris XL

'Je betaalt nog geen vijf euro voor dit masker.'

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Purifying & Foaming Sheet Mask van Ici Paris XL: 8,5/10

Prijs/kwaliteit:

Je betaalt nog geen vijf euro voor dit masker. Dat is niet veel, maar er zijn goedkopere sheet masks op de markt.

Textuur/geur:

Het is een voorgevormd masker in stof dat doordrenkt is met product. De geur is vrij aanwezig en een beetje zeepachtig, maar dat stoorde me niet.

Pluspunten:

Het is een zuiverend masker, maar ik ondervond geen branderig gevoel zoals vaak wel het geval is bij dat soort producten. Het schuim dat zich vormt onder en op het masker zorgt ervoor dat het voelt alsof je een zacht wolkje op je huid hebt liggen, een heel leuk en ontspannend gevoel. Het masker openvouwen ging makkelijk en de vorm paste perfect op mijn gezicht. Na gebruik voelt mijn huid verfrist en zacht aan. Ik heb de indruk dat de structuur van mijn huid fijner is en mijn poriën kleiner.

Minpunten:

Ik heb niet het gevoel dat het masker mijn poriën echt diep heeft gereinigd, maar mijn huidstructuur ziet er na gebruik wel fijner en egaler uit.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ja. Het is een schuimend masker dat begint te bubbelen zodra je het uit de verpakking haalt en op je gelaat legt. Nadat je het masker verwijderd hebt, masseer je het resterende schuim in en nadien spoel je af met lauw water. Het is zuiverend, maar op een milde manier en het schuimende effect is een leuk extraatje. Mij lijkt dit het perfecte masker om te gebruiken ter voorbereiding van een avondje uit.

Purifying & Foaming Sheet Mask – € 4,95 – Pure, Ici Paris XL.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.