Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Vinopure Zuiverende Lotion van Caudalie

Flair Beauty testteam: Vinopure Zuiverende Lotion van Caudalie

‘Met deze zuiverende lotion heb ik mijn ontregelde huid opnieuw in balans gekregen.’

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.

Vinopure Zuiverende Lotion van Caudalie: 8/10

Prijs/kwaliteit:

Duurder dan een drogisterijmerk, maar hij doet ook meer dus is hij zijn geld waard. Hij is ook zuinig in gebruik, je hebt maar een klein scheutje nodig om je hele gezicht te behandelen.

Geur/textuur:

De textuur is dezelfde als die van water. De geur doet wat denken aan muggenspray. Die geur is best intens, maar ook fris en omdat het een lotion is, trekt hij ook snel weer weg. Persoonlijk vind ik de sterke geur wel fijn, dat geeft het gevoel dat hij extra hard werkt.

Pluspunten:

Hij is gemakkelijk in gebruik: op een watje doen, over je gezicht halen, klaar. En alles wat je daarna smeert, wordt extra goed opgenomen.

Minpunten:

Geen. Misschien is de geur voor sommigen te intens, maar als je weet dat hij snel wegtrekt, lijkt mij dat geen punt.

Zou ik het opnieuw kopen?

Yes! Geen idee wat mijn huid deze zomer had: puistjes, onderhuidse bultjes, jeuk, you name it. Normaal is de zomer de periode waarin mijn huid het egaalst is, maar deze zomer was ze helemaal overstuur en reageerde ze met pukkels, die ik anders alleen krijg door hormonale schommelingen. Ik heb in mijn hele skincareroutine enkel mijn lotion vervangen door deze zuiverende lotion van Caudalie en dat bleek voldoende: door het salicylzuur en de essentiële oliën worden puistjes zacht doch doeltreffend aangepakt en is na één week mijn huid veel gladder. Als je echt een vette huid hebt, of vaak last van onzuiverheden, zou ik aanraden om de hele lijn te gebruiken. Ik vond het effect al zichtbaar met enkel de lotion, dus kan me voorstellen dat het met het serum en  de fluïde erbij helemaal goed is voor onrustige huidjes.

Zuiverende Lotion Vinupure – € 17,60 – Caudalie, apotheek en be.caudalie.com

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.