Home FASHION & BEAUTY Beauty De Beached Collection van Urban Decay doet ons nóg harder verlangen naar...

De Beached Collection van Urban Decay doet ons nóg harder verlangen naar de zomer

Die verpakking! 😻

Urban Decay
Urban Decay

De lente is nog maar net begonnen of wij hebben al zin in de zomer. En daar zit Urban Decay voor iets tussen, want het merk heeft net hun Beached Collection voorgesteld. We hoeven je vast niet te vertellen dat wij alles – en dan bedoelen we ook echt ALLES – in huis willen halen.

Vorig jaar bracht Urban Decay al de Beached Bronzers uit, en nu heeft het merk besloten om de collectie uit te breiden met nog een aantal producten. De verpakking van de Beached Collection is geïnspireerd op de oceaan. Ook de kleurtjes zijn lekker zomers. We want!

Beached Collection

De lijn bestaat uit twee matte bronzers, namelijk ‘Sunkissed’ (voor lichte tot medium huidtinten) en ‘Bronzed’ (voor dames met een iets donkerdere huid). Wat er verder nog in de collectie zit? Urban Decay zou Urban Decay niet zijn als het geen bijpassend oogschaduwdoosje op de markt zou brengen. Het palet bevat 8 warme tinten die perfect zijn om een zomerse ooglook mee te creëren.

Verder brengt het make-upmerk nog 3 lipkleuren uit. ‘Tower 1’ is een neutrale kleur met een roze ondertoon, ‘Heatwave’ heeft dan weer een metallic finish en ‘100 Degrees’ heeft een lekker felle kleur en voelt aan als een getinte lippenbalsem. Is het je trouwens al opgevallen dat alle items een leuke zomerse naam kregen?

Last but not least worden er ook nog 2 oogpotloden uitgebracht. ‘Lucky’ is een oranje tint met een metallic finish en ‘Goldmine’ is – de naam zegt het al – een glinsterende goudtint. De formule van de potloden is bovendien erg romig, waardoor je ze solo kan dragen of als basis voor je oogschaduw kan gebruiken.

De Beached Collection van Urban Decay wordt midden mei in de winkels verwacht.

Nog meer lezen over Urban Decay:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.