Home Deco 5 van de beste apps om tweedehands spullen te kopen en verkopen

5 van de beste apps om tweedehands spullen te kopen en verkopen

Koopjes scoren of een centje bijverdienen was nog nooit zo gemakkelijk.

tweedehands
© Letgo

In een tijd van online shoppen en snel veranderende smaak, is spullen doorverkopen populairder dan ooit. Maar waarom zou je naar een – niet altijd even welriekende – tweedehandswinkel stappen, als het allemaal zo makkelijk op je telefoon kan? Op deze vijf apps scoor je de beste koopjes of verdien je een mooi centje.

1 / 5
Letgo
United Wardrobe
The Next Closet
2dehands.be
Ticketswap
Letgo
Letgo

Van meubels tot elektronica, muziekinstrumenten, babyspullen en zelfs auto’s: op Letgo vind je echt al-les. Per categorie worden de te koop aangeboden spullen gerangschikt van dicht bij jou naar verder weg, beginnend van een straal van vijf kilometer van je deur. Als een item je aanstaat, kan je chatten met de verkoper over het product en de prijs die je ervoor wil geven. Betalen gebeurt in cash, zonder extra kosten.

United Wardrobe
United Wardrobe

Kleren in tweedehandswinkels zijn niet altijd even fashionable, en vaak moet je dan ook goed snuffelen om een leuk item te vinden. Op United Wardrobe is dat allesbehalve het geval. Omdat er goed geselecteerd wordt wat er op de site komt en de foto’s allemaal kwalitatief en aantrekkelijk zijn, beginnen je vingers al snel als een gek stukken naar je winkelmandje te verplaatsen. Onder andere blogster Paulien Riemis van Polienne verkoopt af en toe kleren op de app van United Wardrobe en geloof ons: haar kleerkast is to die for.

The Next Closet
The Next Closet

Shopaholics met een duurdere smaak, kunnen hun portemonnee een beetje sparen door op The Next Closet te shoppen. Hier is enkel plaats voor designerspullen en af en toe een duurder merk – bijvoorbeeld COS en American Vintage – maar dan aan een sterk verminderd prijsje. Als je een beetje geluk hebt, zou je weleens een designertas kunnen scoren voor enkele honderd euro’s.

2dehands.be
2dehands.be

Om de app van 2dehands.be kan je nu eenmaal niet heen. Met z’n miljoenen zoekertjes die dagelijks massaal worden aangevuld, is het veruit de grootste zoekertjessite- en app van België. Zeker na de aankoop van die andere zoekertjessite, Kapaza. Wat je ook zoekt, op de app van 2dehands kan je het so-wie-so vinden.

Ticketswap
Ticketswap

Ook op tickets voor festivals, concerten, sportwedstrijden en ander leuks kan je serieus besparen. Op Ticketswap wordt de een z’n ongeluk jouw gelukje, want je kan er tickets overkopen van mensen die zelf niet meer naar het evenement kunnen gaan. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen, waardoor het de veiligste manier is om last minute toch nog aan een ticketje voor dat uitverkochte festival te geraken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.