Home FASHION & BEAUTY AHA: dit is hoe je zelf je eigen rug kan insmeren
ADVERTENTIE

AHA: dit is hoe je zelf je eigen rug kan insmeren

Geen rode kreeftlook voor ons!

@bycoachella op Instagram
We don't need man to make it happen – behalve als het op het insmeren van onze rug aankomt. Hoe hard we het ook proberen: we kunnen gewoon nét niet bij alle plekjes. Tot nu! Dit handige trucje toont je hoe je zelf je eigen rug kan insmeren. You're welcome!
ADVERTENTIE

Je zou het bijna niet geloven, maar het is wel degelijk bijna zomer. En bij zomer hoort zon, SPF en (helaas) ook vaak een beetje verbranden. Vooral plekjes die lastig te bereiken zijn, zoals je schouders en je rug, worden als eerste rood. Gelukkig weten wij nu hét trucje om zelf alle tough spots te bereiken!

Wat je nodig hebt? Een lange strook plastic folie. Jep, klinkt een beetje raar – maar het werkt wél. Dit is hoe je te werk gaat: knip een stuk plastic folie uit van ongeveer een meter lang. Breng voldoende zonnebrandcrème aan op het midden van het stuk folie en beweeg het vervolgens over je hele rug – op de manier waarop je normaal je rug afdroogt met een handdoek. Wissel halverwege van kant om te verzekeren dat je echt je hele rug bedekt hebt.

Easy does it! En aangezien de zon zich voorlopig toch niet echt laat zien, kunnen we al een beetje oefenen. Want practice makes perfect, toch?

Lees ook:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.