Home FASHION & BEAUTY 1-minuut beauty-wondertips

1-minuut beauty-wondertips

Getty Images
De bel gaat. Jij: in pyjama want zondagmiddag. Je roept: 'twee minuutjes, ik kom!'. En dan zijn wij er, met beautytips waarmee je er binnen de minuut (jep, getest) écht fris uitziet. Zonder mascara.

Haar: droogshampoo

Net te vet om mee buiten te komen, veel te weinig tijd om het te wassen. Hét redmiddel? Droogshampoo. Van op 20 centimeter afstand in je haar verstuiven en daarna weer uitborstelen. Het poeder absorbeert talg en geeft je haar meer volume. De ideale basis voor een nonchalante knot of paardenstaart.

Nu in onze badkamerkast: droogshampoo met havermelk van Klorane (€ 10,80, apotheek en iU). Neutraal geurtje, zeer efficiënt en borstelt gemakkelijk helemaal uit.

Teint: CC-cream

Een vale, wat vlekkerige out of bed-huid krijgt meteen een gezonde gehydrateerde én egale glow met een CC-cream. Eén crème smeren als dagcrème, concealer, foundation en highlighter in één. Wij zijn verliefd.

Nu in onze badkamerkast: alvast in première uitgetest: CC-cream van Olaz (€ 19,99, vanaf maart bij de drogist en supermarkt)

Je wangen: crèmeblush

Wat kleur op je wangen geeft meteen een fris ik-heb-er-al-een wandeling-opzitten-gevoel. Want hoewel de CC-cream egaliseert, een blosje zorgt voor het wakkere, levendige effect.

Nu in onze badkamerkast: Blushing Fabric crèmeblush van Armani (€ 41, parfumerie). Best duur voor een blush, maar dit tubetje gaat bij ons al minstens een half jaar mee.

Je lippen: getinte balsem

Kleur is een oppepper voor je hele look. Maar: als je maar één minuutje de tijd hebt is een knalkleur géén goed idee. Een getinte balsem breng je -al terug onderweg naar beneden- blindelings en al deppend aan op je lippen.

Nu in onze badkamerkast: Chubby stick van Clinique (€ 18,99, parfumerie). Kleur én intense verzorging in een makkelijke stick.

snel klaar beauty

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.