Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Welke held komt jouw team versterken?

WIN: de ultieme BV-coach op The Flair Games

De eerste editie van The Flair Games vindt bijna plaats, dus wordt het hoog tijd om je team aan ons voor te stellen en kans te maken op een BV-coach die jouw vriendinnengroep de hele dag komt versterken.

Hoe werkt het?

Op elke team page is er een sectie 'coolste team', waar iedereen een stem voor dat team kan uitbrengen, door ofwel in te loggen, ofwel je naam en e-mail in te geven. Het totaal van die stemmen bepaalt je rangschikking. Stemmen ronselen doe je door je pagina te delen op social media

 

Terwijl je stemt, kan je ook een 'cheer' – lees: virtueel gejuich – geven aan dat team om de dames in kwestie aan te moedigen.

 

Natuurlijk is het de bedoeling dat je je team zo aantrekkelijk mogelijk maakt, zodat de mensen op je willen stemmen. Dat doe je door een teamfoto te uploaden, een teamlied te kiezen, een slogan te verzinnen en een voorstelling (kort tekstje) van je team in elkaar te steken. Dat kan allemaal in je 'team edit'-pagina. Het coolste team krijgt op The Flair Games versterking van een van onze BV-coaches.

 

De BV-coaches

Niels De Jonck

Niels De JonckMiddelkerke

Giovanni Kemper

Giovanni KemperRoeselare

Ben Roelants

Ben RoelantsAalst

Koen Buyse

Koen BuyseGenk

Anthony Kumpen

Anthony KumpenLier[td_smart_list_end]

 

Nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel hier!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content