Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Jij beslist!

STEM: wie-o-wie wint de Flair Start-Up Contest?

De redactie

Wie wint de Flair Start-Up Contest 2017 en gaat op donderdag 16 november naar huis met 5000 euro cash en een marketingcampagne in Flair? Dat beslis jij!


start-up

Wie-o-wie wint er op donderdag 16 november onze Flair Start-Up Contest? Overtuigen Dieter Hannes, Rik Vanderperren en Kristof Peeters de coaches en het publiek met hun app die de band wil versterken tussen rusthuisbewoners en hun familie?

Of mogen Femke De Swaef en Nele D’hoe zich straks de trotse winnaars noemen dankzij The Blue Box, een DIY-box waarmee koppels zelf hun bruiloft kunnen organiseren?

Wie wint er? Jij beslist!


Wel, jij mag mee beslissen wie er op 16 november 5000 euro en een marketingcampagne in Flair wint. Stemmen doe je via onderstaand formulier. De publieksstemming telt mee voor 50 % van de punten. De overige 50 % van het eindresultaat wordt bepaald door onze coaches.

Bij een gelijke stand beslist de jury – bestaande uit Eline De Munck (oprichtster van brillenlabel Odette Lunettes), Lien De Pau (auteur van het boek ‘Get Real’), Nathalie de Taeye (experte bij ING) en onze hoofdredacteur Frederik De Swaef – wie wint. De finale vindt plaats op donderdag 16 november in Spoor 18 in Mechelen.

Nog onbeslist? Lees hier de interviews met Dieter, Rik en Kristof en Femke en Nele waarin ze meer vertellen over hun concept.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content