Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vertel ons je verhaal!

OPROEP: heb (of had) jij het idee dat je nooit een lief zal vinden?

Ga ik ooit een lief vinden? Na de zoveelste mislukte date of een periode van totale radiostilte in je liefdesleven komt die onzekerheid snel bovendrijven. Zit jij momenteel met het gevoel dat er gewoon niemand voor jou is out there? Of heb je ooit het idee gehad dat je eeuwig single zou zijn en ben je nu verliefd? Wij horen het graag!
Je hebt het idee dat alle leuke mensen al bezet zijn. Of je bent van het romantische type dat gelooft dat liefde je moet overkomen, dus weiger je een actieve zoektocht. Spoiler alert: de liefde is jou nog niet komen zoeken. Of je wilt halsoverkop verliefd worden en settelt niet voor minder, waardoor je al een aantal potentiële lovers aan de kant geschoven hebt. Hoe dan ook: je bent al een tijdje single en begint een beetje te wanhopen.

Herken je jezelf in deze situatie, nu of in het verleden? Voor een reportage in Flair zoeken we korte getuigenissen over dit gevoel. Vul onderstaand formulier in en wie weet verschijnt je verhaal binnenkort in je Flair!


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content