Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© arpad czapp via unsplash

Werk je sinds kort op een boerderij, ben je de opzichter in een bos of park of plant je verschillende soorten bloemen op een akker?

OPROEP: Flair zoekt M/V/X die bureaujob inruilden voor een job in de natuur

Was je het beu om hele dagen achter een laptop binnen te zitten en zei je onlangs je saaie kantoorjob vaarwel om buiten in de natuur te gaan werken? Vertel ons je verhaal en wie weet sta je binnenkort in Flair.


Werd je gek van voortdurend tussen vier muren te moeten werken, en dat dag in dag uit. Had je meer zin om je handen uit de mouwen te steken en in de gezonde buitenlucht aan de slag te gaan? Dan is Flair op zoek naar jou! Voor een reportage zoeken we mensen die hun (saaie) bureaujob vaarwel zeiden en die resoluut kozen voor een job in de natuur.

Volgde jij je hart en werk je sinds kort op een boerderij, laat je de beestjes buiten van een asiel, zorg je ervoor dat wij elke dag kraakverse groentjes op ons bord hebben, ben je de opzichter in een bos of park of plant je verschillende soorten bloemen op een akker? Stuur dan een mailtje waarin je kort je verhaal schetst naar kaatje.deconinck@flair.be. Vergeet ook zeker niet je contactgegevens te vermelden. Wie weet schitter jij binnenkort in Flair!

Meer oproepen vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content