Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© pexels

Sta jij sinds kort ook geregeld op wieltjes of herontdekte je die passie van vroeger?

OPROEP: Flair zoekt M/V/X die graag rolschaatst

In de lockdown is niet enkel het maken van bananenbrood of wandelen populair geworden. Mensen haalden ook massaal hun rolschaatsen vanonder het stof om het blokje rond te skeeleren. Sta jij sinds kort ook geregeld op wieltjes of herontdekte je die passie van vroeger?


Het is heerlijk als alles op wieltjes verloopt, en dat mag je ook letterlijk nemen! Rolschaatsen won tijdens de coronacrisis namelijk enorm aan populariteit. Terwijl je in de jaren 90 heel wat kids en tieners door je wijk zag zoeven, was dat gegeven de laatste jaren een beetje uit het straatbeeld verdwenen. Tot nu!

Tweede jeugd


Meer en meer mensen zwichten voor de sport en skeelers gaan als zoete broodjes over de toonbank. Anderen halen hun oude paar vanonder het stof en herbeleven hun tweede ‘jeugd’. Een ding is zeker: het is enorm plezant én het is een goede work-out.

Gaan jij en je vriend(inn)en geregeld samen op tocht? Wij horen voor een leuke reportage in Flair graag je verhaal over je nieuwgevonden of terug opflakkerende passie voor het rolschaatsen. Lijkt dit iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar kaatje.deconinck@flair.be.

Meer oproepen vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content