Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Eenzaamheid treft niet alleen oude(re) mensen, ook twintigers en dertigers geven de laatste jaren aan dat ze zich steeds eenzamer voelen.

OPROEP: voel jij je soms eenzaam?

Onze mentale gezondheid krijgt het nog steeds hard te verduren. Naast angst lijken heel wat mensen ook te worstelen met een gevoel van eenzaamheid. Voel jij je soms alleen? Dan luisteren wij graag naar jouw verhaal.


Eenzaamheid treft niet alleen oude(re) mensen, ook twintigers en dertigers geven de laatste jaren aan dat ze zich steeds eenzamer voelen. Een evolutie waar zeker ook afgelopen coronajaar geen goed aan heeft gedaan, dat voelen we zelf ook. Ook Tele-Onthaal kreeg een recordaantal oproepen, en dat ging bij jongeren vooral over eenzaamheid. Daarom zoeken we mensen die hierover willen getuigen (kan ook anoniem), want we willen graag dit taboe doorbreken. Ben jij soms eenzaam? Of voelde jij je ooit heel eenzaam en heb je jezelf daaruit gekregen? Wij willen het graag horen! Zet je leeftijd en een korte samenvatting van je verhaal even op mail naar kaatje.deconinck@flair.be en misschien sta jij binnenkort met je verhaal in Flair.

Meer oproepen ontdek je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content