Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En wie weet krijg jij je eigen vaste stek in Flair!

#FOTA16: schrijf je nu in voor de Flair Online Talent Award 2016

And the award goes to… een digitaal talent voor wie het internet een tweede thuis is waar hij/zij zich creatief kan uitleven! Gebruik jij je blog als persoonlijk dagboek of fotoalbum, investeer je al je vrije tijd in je YouTube-kanaal of heb je een heel eigen, originele manier gevonden om creatief te zijn op het wereldwijde web? Schrijf je dan in voor de Flair Online Talent Award en wie weet win jij een samenwerking met Flair én een fantastisch prijzenpakket!

In samenwerking met:

Clinique

 

De wat?

De Flair Online Talent Award (#FOTA16) is een afvalrace voor online talent die begint op 22 augustus en zal eindigen met een groot evenement en twee lucky winners (één Nederlandstalige en één Franstalige) op 3 november.

 

De prijzen voor die online talenten zijn niet van de minste: naast een mooi prijzenpakket, krijgt de winnaar een samenwerking met Flair, online of offline. Uiteraard is iedereen een beetje winnaar in deze wedstrijd, aangezien de extra exposure een flinke boost zal geven aan alle deelnemende projecten. 

 

De jury

Hoe wordt de winnaar gekozen, vraag je? Daarvoor roepen we de hulp in van twee deskundige jury’s. De eerste jury, ofte de vakjury, bestaat uit drie experts die heersen over het Vlaamse internet en de kneepjes van het social-media-vak volledig onder de knie hebben:

  • Joy anna Thielemans: no introduction needed. Joy is een social-mediagoeroe die instagrammen, snapchatten en twitteren tot een kunst verheft.
     
  • Frederik De Swaef: hoofdredacteur van Flair en vader van Millie. Hij maakt tussen het pampers verversen, uitsturen van tweets en goedkeuren van Flairs, graag tijd om zijn ongezouten mening te geven als jurylid. 
     
  • Chrostin: ons online talent van vorig jaar. Chrostin won een award voor haar hilarische illustraties die je wekelijks in Flair en op onze social media-kanalen ziet verschijnen.

 

 

En die tweede jury? Dat zijn jullie! Omdat wij de mening van onze lezeressen altijd zeer op prijs stellen, zal het publiek mee kunnen beslissen over het lot van onze online talenten. You’ve got the power!

 

Inschrijven maar!

Voel je je aangesproken? Niet twijfelen en gewoon onderstaand formulier invullen! Als je bij de 20 geselecteerden bent, krijg je voor 20 september het goede nieuws in je mailbox. Inschrijven kan van 22 augustus tot en met 11 september. Succes!

 

Schrijf je hier in voor #FOTA16:

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content