Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kom jij dit jaar ook?

FLAIR SHOPPING DAY: dit kan je allemaal doen op de Flair Shopping Day 2018

Het is nog een maandje wachten op de Flair Shopping Day, maar wij vinden het tijd om te verklappen wat je dit jaar allemaal kan beleven. Word een covergirl, ontmoet de Flairredactie, volg make-upworkshops, beleef een fashionshow en nemen selfies met onze (kartonnen) hotties. Om jullie alvast op te warmen, vind je onderaan dit artikel een samenvatting van hoe leuk het vorig jaar was. 


♡ Hallo Flair!

Op de Flairstand kun je terecht voor meer praktische info over de Flair Shopping Day, je ontmoet er de redactie én je kan er cadeautjes komen ophalen.

♡ Front Row bij een fotoshoot

Altijd al eens een blik achter de schermen willen werpen op de Flair redactie? Hier kan je front row een fotoshoot meemaken. Wie weet kiest de redactie jou wel om voor één dag model te zijn en sta je binnenkort in je favoriete magazine. 


♡ Make-up op maat en de perfecte nagels ism Planet Parfum

Welke kleur lippenstift is ideaal voor jouw teint? Hoe creëer je de perfecte smokey eyes? Die en andere make-upmysteries worden voor jou glashelder na een bezoekje aan onze make-upstand. Laat je er meteen opmaken door een professional!

♡ Hip kopje ism Andy&Jeff

Voor een on-trend kapsel moet je hier zijn! De Flairkappers blazen je haar nieuw leven in en geven je talloze tips en ideeën mee voor thuis. Vlechten, opsteken… ze kunnen het allemaal!

♡ De ultieme selfie

Maak een uitgebreide reeks selfies in onze selfie corners. Je kan zelfs een (kartonnen) hottie kiezen als attribuut.

♡ Jij bent de covergirl!

Dé Flairklassieker die je wegens groot succes elk jaar vindt op de Flair Shopping Day! Kies de cover die bij je past en share hem en print hem on the spot. 

♡ Pop-up fashion shows

Dat onze lezeressen top zijn, weten wij al langer. Ze zijn zelfs model voor één dag met Docks Bruxsel als cat­walk. Laat je verrassen door wervelende modeshows op onverwachte locaties. Flairs modeteam stelde De Allerbeste Outfits samen, die je ook meteen in de winkels kan scoren. 

♡ DIY

Kom langs op onze DIY-stand en get creative. Ook voor mensen met twee linkerhanden!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

ADRES

Docks Bruxsel, Lambermontlaan 1, 1000 Brussel. Meer info vind je op www.docksbruxsel.be.

WANNEER?

Op zaterdag 28 april 2018 van 10u tot 19u.

HOE KOM JE ER?

Check www.flair.be/flairshoppingday

Info via https://docksbruxsel.be/nl/info/bereikbaarheid/

Check het facebookevenement voor meer info.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content