Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Doe mee aan The Flair Games

Flair zou Flair niet zijn als we je grenzen niet verlegden, right? Geen betere tijd en plaats om dat te doen dan op The Flair Games, een hele dag vol spannende battles, een knallende afterparty en vooral: een sh*tload aan fun. Schrijf je snel in, show je J. Law-gehalte (The Hunger Games, weet je wel) & go kick some ass!

The Flair Games, wasda?!

Je favoriete blad organiseert een heuse lente-zomertour in de parken van vijf Vlaamse steden die voor één dag omgetoverd worden tot een Flairjungle. The Flair Games, powered by Hercules Projects, barsten van de hilarische battles onder vriendinnenteams. Bovendien kan je team een BV-coach winnen. En oh ja, je krijgt ook het aangename gezelschap van onweerstaanbare hunks! Hoe Temptation Island is dát?!

 

Relaxen doe je trouwens in onze Tao Chill Lounge, en daarbij hoort natuurlijk een babbeltje met ons, want ook de Flairredactie huppelt rond op de Games. En daarvoor laten we onze hakken gráág thuis.

 

Dit kan je winnen

De dames van het winnende team mogen zich verwachten aan awesome prijzen, zoals een hippe laptoptas van Hedgren, een kledingbon van C&A, een halsketting van Les Cordes, een cadeaubon van Quetzal de Chocoladebar en een seizoensbox van Food Nomads. Very nice: niemand gaat met lege handen naar huis, want elke deelnemer krijgt een goodiebag boordevol toffe spulletjes. ’t Is graag gedaan!

 

Supporters? Yes, please!

Vrouwen én mannen zijn welkom om te supporteren en om The Flair Games af te sluiten in de Après Battle Bar met hippe dj’s en heerlijke drankjes.

 

Wie kan deelnemen?

Vrouwen vanaf 16 jaar kunnen deelnemen aan The Flair Games. Per editie kunnen 500 meiden meedoen. Trommel je vriendinnen op, want inschrijven doe je in teams van 3 tot 5 vrouwen.

 

Button

 

 
     Waar en wanneer?

 • Zaterdag 9 april 2016 in Middelkerke
 • Zaterdag 16 april 2016 in Aalst
 • Zaterdag 7 mei 2016 in Genk
 • Zaterdag 28 mei 2016 in Lier
 • Zaterdag 4 juni 2016 in Roeselare
   

 

Hoe verloopt de dag?

 • Ontvangst vanaf 13u
 • De activiteiten starten om 13u30
 • Zin in een feestje? De Après Battle Party begint om 18u!
 • Het einde is voorzien om 20u

 

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven kost € 20 p.p. Grab your lady balls en ga ervoor!

 

Button

 

Dit zijn ze… De battles!

 

Make-overtalent

Powered by C&A

C&A zorgt voor de paspop, de kleding en de accessoires. Jij krijgt tien minuten om er een topcreatie van te maken. Onze Flairstylist bepaalt welke outfit het meest on trend is.

 

Doe de bandenwissel

Powered by Thomas More

Een autoband wisselen? Túúrlijk kunnen wij dat, kom maar op met die krik! Wie is het snelst?

 

Geflipt hindernissenparcours

Powered by Thomas More

The Thomas More Rescue 911 is een inflatable. Maak je borst maar nat, want je conditie wordt hier flink op de proef gesteld. Maar lachen is het wel!

 

Potje luchtvoetbal

Powered by Stihl

Neem het op tegen een ander voetbalteam en scoor! O ja, je speelt met… bladblazers. Tee-hee.

 

Eliminator

Powered by O2run

Sta jij stevig op je benen? Bewijs dat dan maar eens en probeer het langst op je sokkel te blijven staan. Pas op, want ronddraaiende balken proberen je van je plaats te 'meppen'.

 

Show some swag!

Behendigheidsparcours met Segways. Altijd al eens met een Segway willen sjezen? Dit is je kans! Ben jij een kei in je evenwicht bewaren en own jij deze krachtpatser?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content