Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Tromgeroffel...

Dit is de winnaar van onze Flair Start-up Contest 2017

Het is éindelijk zover. De winnaar van onze Start-up Contest 2017 is bekend. Wie ging er naar huis met € 5000 en een marketingcampagne in Flair?

Meer dan honderd start-ups waagden hun kans om de felbegeerde titel te bemachtigen. Na een strenge selectie bleven er 2 start-ups over. De app van Rik, Dieter en Kristof die de band wil versterken tussen rusthuisbewoners en hun familie, en The Blue Box van Femke en Nele van ‘Pop the Question’. Een DIY-box waarmee koppels zelf hun huwelijk kunnen plannen.

De finalisten werden afgelopen maand professioneel begeleid tijdens drie coachingsessies: businessplanontwerp, productontwikkeling en marketing. Jullie konden stemmen op jullie favoriet. Die stemming telde voor 50% van het eindresultaat. De jury, bestaande uit Eline De Munck (oprichter van brillenlabel Odette Lunettes), Lien De Pau (auteur van het boek ‘Get Real’), Nathalie de Taeye (experte bij ING) en onze hoofdredacteur Frederik De Swaef vulde de andere 50% aan.

And the winner is…


The Blue Box van Femke en Nele heeft nipt de hoofdprijs weggekaapt. Met The Blue Box kunnen koppels hun bruiloft helemaal zelf samenstellen. Sinds de komst van Pinterest en Instagram vinden koppels het steeds leuker om zelf creatief aan de slag te gaan. Zo bevat de box ideeën voor bedankcadeautjes en decoratie om het feest mee aan te kleden. Er is ook een handleiding die als leidraad dient in de maanden voor het feest. Je hebt dus eigenlijk je wedding planner altijd bij de hand. Hoofdredacteur Frederik De Swaef is enorm blij met de winnaar. ‘The Blue Box een brilliant idee,’ zei hij na de finale. ‘Het concept past 100% bij Flair. Ik heb spijt dat er geen Blue Box bestond toen mijn vrouw Lisa en ik ons huwelijk planden.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content