Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© giphy.com

Ligt jouw kerstmuts al klaar?

13 signalen dat je obsessed bent door kerst

Ben jij in de wolken wanneer je de eerste kerstdeuntjes op de radio hoort en word je emotioneel wanneer je de straten ziet fonkelen in het licht van de kerstversiering? Sta je na de zomer al te popelen om je kerstboom én -trui weer boven te halen en kijk je halsreikend uit naar de nieuwste kerstitems die in de winkelrekken zullen verschijnen? Lees dan zeker verder, want je bent zonder twijfel kerst-obsessed. 

1. Vergeet Sinterklaas, hello Santa

Wanneer iedereen zich voorbereidt op de komst van Sinterklaas, maak jij alvast plannen voor de kerstversiering. Je kan niet wachten tot wanneer je ein-de-lijk de kerstboom weer kan bovenhalen. Jij loopt als een van de weinigen niet met Sinterklaasliedjes in je hoofd, maar die kerstdeuntjes toveren een lach op je gezicht.

Obsessed met kerst Santa

Copyright: www.giphy.com

 

2.  Covered in snow

Zoals elke échte kerstfanaat droom je van een parelwitte kerst. Je hoopt elk jaar opnieuw dat kerstavond net dat tikkeltje magischer wordt, bedekt in een wit sneeuwtapijt. A girl can dream, right?

Obsessed met kerst sneeuw

Copyright: www.giphy.com

 

3. Kerstlichtjes doen je smelten 

Wanneer je ziet dat de straten weer versierd zijn met kerstlichtjes, smelt je gewoon. Je wordt er zelfs een beetje emotioneel van. Kerstmis is zó mooi! Je geniet met volle teugen van alle fonkelende lichtjes die de lange winternachten verlichten. Het is gewoonweg betoverend

Obsessed met kerst kerstlichtjes

Copyright: www.giphy.com

 

4. Je bent verslaafd aan kerstreclames 

Normaal gezien ben je niet zo happy als je favoriete serie of quiz onderbroken wordt door die eindeloos durende reclamespotjes. Kerstreclames zijn echter een héél andere categorie, and we love it! Als er een kerstgetint reclamespotje op het beeldscherm komt, stellen we de plaspauze even uit. Puur genieten...

Kerstreclame

Copyright: www.giphy.com

 

5. Je bent een échte 'kerst-keukenprinses'

Elk gerecht dat je in de keuken maakt, krijgt een snuifje kerst over zich heen. Kerstboom- en rendierkoekjes zijn je absolute favorietjes, zeker in combinatie met een heerlijke warme chocomelk. De klassieke kerstkalkoen staat sowieso op de planning. It's the most wonderful time of the year!

Obsessed met kerst keukenprinses

Copyright: www.giphy.com

 

6. Een kerst-afspeellijst 

Gedurende het hele jaar hou je je al bezig met de meest nostalgische en betoverende kerstliedjes. Je hebt ze allemaal netjes opgeslagen in een afspeellijst en je bent helemaal voorbereid op het komende kerstfeestje. Je neuriet er alvast vrolijk op los. 

Obsessed met kerst kerstliedjes

Copyright: www.giphy.com

 

7. Je smartphone staat vol kerst-apps  

Je bent er helemaal klaar voor, en je smartphone ook! De perfecte kerstfoto’s, de ideale kerstmuziek en het lekkerste kerstmenu zijn verzekerd. Jouw apps zijn de absolute kersthemel en ze maken het feest een beetje moderner

Obsessed met kerst apps

Copyright: www.giphy.com

 

8. Kerstbestie(s) 

Als je iemand leert kennen met dezelfde kerstpassie als jij, kan die persoon in jouw ogen nog weinig fout doen. Jullie worden dan ook onmiddellijk supergoede vriendinnen en misschien zelfs wel kerstbesties. 

Kerstbestie(s)

Copyright: www.giphy.com

 

9. Het is weer tijd voor kerstflms 

Ook zetelhangen behoort tot jouw kerstverplichtingen. Je hebt een hele lijst van jaarlijkse kerstklassiekers, die je traditiegetrouw bekijkt gedurende de kerstperiode. Voor jou is dat pure ontspanning. De warmte straalt van het televisiescherm af. 

Kerstfilms 

Copyright: www.giphy.com

 

10. Haal de kersttruien maar boven 

Als kind vond je het al geweldig om gedurende de kerstperiode met foute kersttruien rond te lopen, en je bent nog niks veranderd. Je houdt wel van een vleugje kerstmis in je outfit. Tegenwoordig bestaan er naast foute kersttruien trouwens ook heel trendy kerstitems.  

Kersttrui

Copyright:www.giphy.com

 

11. Je pimpt zelfs je huisdieren 

Ook je huisdieren ontsnappen niet aan je kerstobsessie. Je hond of kat krijgt een mooi kerstpakje om volledig in de sfeer te passen, en je vis krijgt een op maat gemaakte kerstboom in z'n visbokaal. Als je het doet, doe je het goed. 

Huisdieren kerst

Copyright: www.giphy.com

 

12. Een anti-Grinch-campagne 

Je houdt er niet van als mensen zitten te klagen over Kerstmis en je aanvaardt het niet als iemand beweert dat kerst hem of haar volledig koud laat. Die hele Grinch-attitude staat je dus niet aan. Je doet dan ook je best om Mr. of Mrs. Grinch te overtuigen van de pracht en praal van de kerstdagen.

Obsessed met kerst grinch

Copyright: www.giphy.com

 

13. Kerstcadeautjes kopen is je favoriete bezigheid 

Je denkt al een heel jaar na over wat je volgende kerst weer allemaal zal inslaan voor iedereen. Je vindt het bovendien geweldig wanneer de winkelrekken weer gevuld zijn met kerstspulletjes, en geen kerstmarkt is veilig voor jou.

Kerstcadeautjes

Copyright: www.giphy.com

 

Lees ook: 

Droom jij ook van een witte kerst? Dit jaar komt je wens alvast een beetje in vervulling: we krijgen dit jaar zeker en vast een bijzonder 'witte kerst'. Ideale kerstcadeautjes voor lekkerbekken: 4 zelfgemaakte kerstcadeautjes om op te eten. Zoek je nog accessoires om je kerstoutfit te pimpen? All you want for Christmas is... deze 46 kerstaccessoires!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content