Home Deco Vergeet accentmuren! In 2019 voorzien we onze deuren van een likje verf

Vergeet accentmuren! In 2019 voorzien we onze deuren van een likje verf

De ideale manier om een vleugje kleur in je interieur te introduceren zonder dat je er veel tijd of geld moet insteken.

Gleren Meneghin via Unsplash

Trends komen en gaan en dit is niet alleen zo op vlak van kleding. Ook in ons interieur hebben we de afgelopen jaren al heel wat veranderingen meegemaakt. Zo waren accentmuren vroeger helemaal in, maar anno 2019 voorzien we een ander object in ons huis van een likje verf.

Op Instagram slaat de trend alvast aan. Hier hebben we namelijk al enkele personen gezien die de deuren van hun huis in een leuk kleurtje geverfd hebben. En dan hebben we het niet over je voordeur, maar echt over de binnendeuren in je woning.

View this post on Instagram

Sunday sunbeam baby☀️

A post shared by Marti Gisler Davis 🌲 (@itsjustmort) on

Een vleugje kleur

Het eindresultaat ziet er alvast leuk en speels uit. Bovendien vergt het minder werk (en verf!) dan wanneer je een hele muur zou moeten verven. Daarnaast is de trend van de accentmuur in 2019 ook een beetje gepasseerd. Voor wie toch graag een beetje kleur in haar interieur wil, is deze trend alvast het perfecte alternatief.

Net zoals wanneer je een muur gaat schilderen, is het ook hier belangrijk om eerst even na te denken over welke sfeer je wil. Een felle kleur zorgt meteen voor energie terwijl een zachte kleur eerder een rustiger uitzicht geeft. Af en toe wordt er ook voor zwart gekozen. Iets moeilijker om te combineren omdat je met deze kleur meteen een iets dramatischer effect krijgt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.