Home Christmas Special 7 van de leukste kerstfilms -en series voor vrouwen

7 van de leukste kerstfilms -en series voor vrouwen

Extra romantisch!

Corbis
Kerst komt nu wel héél dichtbij. Om echt in de mood te komen, maakten we een lijstje van de meligste kerstafleveringen van jouw favoriete series (voor in de week) en van enkele schattige christmas movies (voor in het weekend) op Netflix. Nu alleen nog wachten op de sneeuw.

Gossip Girl: Blair Waldorf Must Pie (S1, E9)

Als Dan ontdekt dat Serena en haar moeder Thanksgiving in hun eentje zullen vieren, nodigt hij hen uit. Dit zorgt voor spanningen tussen Lily en Rufus. Terwijl Blair problemen heeft van haar terugkerende eetstoornis.

Pretty Little Liars: How the A stole Christmas (S5, E13)

Spencer is op borgtocht vrij en de vier vriendinnen bereiden zich voor op het kerstbal van Alison, terwijl ze nog rouwen om Mona. Op het bal sluipen Hanna en Spencer stiekem weg en gaan op zoek naar aanwijzingen in het DiLaurentis huis. Aria ziet dat Ali iemand zoent met een kerstmankostuum aan. 

Christmas in Conway (2013)

Duncan Mayor (Andy Garcia) is van plan zijn vrouw Suzy het perfecte kerstcadeau te geven: een rit op een reuzenrad in hun achtertuin. Als jonge kerel was dit de perfecte plek voor een huwelijksaanzoek. Nu, jaren later, wil Duncan tot het uiterste gaan om dat moment te herbeleven.

A Royal Christmas (2014)

Een jonge vrouw ontdekt dat haar verloofde een prins blijkt te zijn. De liefde tussen hen beiden is groot. Nu nog de schoonmoeder overtuigen. De boodschap van deze film? Ware liefde kan alles overwinnen.

 

A Cookie Cutter Christmas (2014)

Lerares Christie Reynolds doet mee aan de bakwedstrijd voor het jaarlijkse kerstfeest van de school. Er is wel één tiny problem: Christie kan niet bakken. Als ze in contact wordt gebracht met een alleenstaande vader die wel kan bakken, is het koekenbak.

Gossip Girl: The Magnificent Archibalds (S2, E11)

Het is Thanksgiving. Blair is boos omdat Cyrus al haar favoriete tradities verpest. Lily probeert Rufus en Jenny dichter bij elkaar te brengen. Serena is er nog niet klaar voor om haar verleden op te biechten bij Aaron, maar Dan vertelt een paar dingen aan hem. Vanessa en Chuck helpen Nate.

A Very Murray Christmas (2015)

Een film van regisseur Sofia Coppola. Acteur Bill Murray speelt hier zichzelf. Hij is bang dat een grote sneeuwstorm roet in het eten gooit voor zijn nieuwe TV-show. Maar de goden staan aan zijn kant en zijn gasten druppelen binnen in het Carlyle Hotel. Samen vieren ze een vrolijke kerst.

Kerstmis

Lees ook:

9 nieuwe romantische films om dit weekend te bekijken

56 kleine kerstcadeautjes onder de € 15

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.