Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hij is bovendien ook een aantal tattoos rijker!

Zo ziet Viktor Krum uit ‘Harry Potter en de Vuurbeker’ er nu uit

Hermelien en Ron waren natuurlijk altijd al #endgame, maar heel eventjes liet onze favoriete boekenwurm zich charmeren door Viktor Krum in ‘Harry Potter en de Vuurbeker’. Ondertussen is Stanislav Yanevski, de acteur uit de film, all grown up en wij waren alvast benieuwd naar hoe hij er meer dan 15 jaar (!) later uitziet.

Stanislav Yanevski speelde in ‘Harry Potter en de Vuurbeker’ de rol van het Bulgaarse snoepje Viktor Krum. Heel veel schermtijd had de acteur niet, maar toch heeft zijn verschijning een grote indruk achtergelaten. Zo had iedereen op Zweinstein een zwak voor hem. Al had hij op zijn beurt maar oog voor een iemand namelijk Hermelien. Hun romance mag dan wel van korte duur geweest zijn, maar wij zijn er zeker van dat ook zij zou willen weten hoe haar oude tegenspeler er op de dag van vandaag uitziet.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Anno 2021 is Stanislav al 36 jaar oud en studeert hij niet langer aan Klammfels, maar werkt hij aan zijn televisiecarrière in Bulgarije. Hier speelde hij al mee in enkele kleinere series. De grote bekendheid bleef tot nu toe wel uit. Al laat Stanislav dat niet aan zijn hart komen. Hij is verder nog steeds druk bezig met fitness en hij werkt ook als life coach.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door 𝕾𝖙𝖆𝖓 𝖄𝖆𝖓𝖊𝖛𝖘𝖐𝖎 (@stan_yanevski)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zijn kortgeschoren coupe heeft hij verder ingeruild voor een iets langer kapsel. En daarnaast kan je op zijn vele Instagramfoto’s zien dat hij een aantal tattoos rijker is. Hij is écht bijna onherkenbaar. Wat denken jullie: heeft Hermelien goed gekozen of had ze haar pijlen (of toverstaf) beter op Viktor Krum gericht?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '