Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Laure Van Hijfte voor Flair

'Er is al vijf maanden een wondertje aan het groeien', schrijft ze bij een foto van haar bolle babybuik op Instagram.

Véronique Leysen (36) is in verwachting van haar derde kindje

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Fantastisch nieuws ten huize Leysen-Vanderveken, want Véronique (36) en Thomas (40) zijn in verwachting van hun derde kindje.

‘Er is al vijf maanden een klein wondertje aan het groeien’, schrijft Véronique bij een foto van haar bolle babybuik op Instagram. Zij en Thomas zijn in verwachting van een derde kindje. Hun zoontjes Otto (5) en Isaï (bijna 2) krijgen er binnenkort dus een broertje of zusje bij. Ook Thomas deelde een schattig kiekje met als onderschrift ‘Vader is blij want nummer drie komt eraan‘.

Het allermooiste

‘Het moederschap is letterlijk het allermooiste wat er bestaat. Ik vind het alleen jammer dat ik niet ook een dochtertje heb. Meisjes zijn veel vatbaarder voor hun uiterlijk en imago, en ik vind het spijtig dat ik door mijn opvoeding er niet weer eentje sterk in de wereld kan zetten’, vertelde ze ons eerder. Wel, daar komt dus binnenkort misschien wel verandering in.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De gelukswensen van collega’s en vrienden stromen intussen binnen in de reacties. ‘Wauw, proficiat’, typt Tatyana Beloy. ‘Proficiat’, schrijft Elodie Ouedraogo en ‘Wauw, dat is prachtig’, reageert Evi Hanssen met een heleboel hartjes.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '