Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Zo maken we onder meer kennis met het dochtertje van Harry en Olga.

‘The Sky Is The Limit’ krijgt All Stars-seizoen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Peter Boeckx maakt een speciale editie van zijn geliefde programma en gaat in ‘The Sky Is The Limit All Stars’ langs bij de oude bekenden uit de reeks.

In ‘The Sky Is The Limit’ krijgen we elke seizoen een kijkje in het decadente leven van enkele rijke, succesvolle Vlamingen. Elk seizoen krijg je een aantal nieuwe gezichten te zien, maar dit keer duiken enkel oude bekenden terug op. Tv-maker Peter Boeckx maakt namelijk een All Stars-seizoen waarin hij op bezoek gaat bij de vertrouwde gezichten van het populaire programma.

Rijkdom

In ‘The Sky Is The Limit All Stars’ maken we onder meer kennis met het dochtertje van Harry en Olga. Een kleine spruit was Olga’s grote droom, maar Harry was in het begin van hun relatie nog te gefocust op zijn carrière. We krijgen te zien hoe het nu gaat met Cataleya Nina en het gezinnetje. Verder mag stellingbouwer Michel Van den Brande uiteraard niet ontbreken. Hij kende naast zijn succes ook al de nodige tegenslagen in zijn liefdesleven én zijn gezondheid.

Ook Willy Naessens en zijn Marie-Jeanne maken opnieuw hun opwachting, net zoals containerkoning Yves Maes en het hoofd van vleeswaren De Nil Marie-Anne De Nil. Eén voor éen steengoede ondernemers die keihard werkten om te staan waar ze nu staan. Sommigen pakken uit met hun rijkdom, terwijl anderen nog steeds de bescheidenheid zelf zijn. Eén ding is zeker: het zal weer goede televisie zijn!

Wanneer we ‘The Sky Is The Limit All Stars’ kunnen zien op Play4 is voorlopig nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '