Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dat Timone eruitziet alsof hij gewoon de eerste de beste pet uit de koffer van een medeverleider griste om deze vergelijking te kunnen maken, beseft hij zelf allicht niet.

23 x spastische onthouding, vergezochte vergelijkingen en te weinig zonnecrème in de eerste ‘Temptation Island’-aflevering

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Wij genoten vandaag net als vele anderen met volle teugen van de allereerste (dubbel)aflevering van het elfde seizoen van ‘Temptation Island’. Niet kunnen kijken? Dan vatten wij speciaal voor jou de aflevering beknopt samen. Wel kunnen kijken? Dan gingen deze gedachten vast ook door jouw hoofd.


De koppels lijken dit jaar een stuk lakser te zijn dan de vorige jaren. Waar er de vorige jaren duidelijke grenzen werden afgebakend, wordt er nu gerekend op een zesde zintuig. Afspraken? Waarom zouden ze die maken? Thuis maken ze er ook geen.

Maar die laksheid kan misschien te wijten zijn aan het feit dat de deelnemers zich gewoon al aan het állerkleinste trekje van hun partner storen. Dan steekt het niet nauw, toch? Als je er al niet tegen kan dat je partner met zijn mond open slaapt of de wc niet altijd doorspoelt, waarom wil je dan testen of je relatie de meest destructieve relatietest op aarde kan overleven? Verdraagzaamheid, jongens.

Liefste Rick, we willen dit seizoen echt proberen je te sparen, maar wil je dan zelf ook een béétje meewerken? Quotes als deze zorgen ervoor dat we niet anders kunnen dan je te vermelden.

De kat bij de melk, maar de verleidsters kwamen aan op quads… Snap je ‘m? Still not laughing? Je bent niet alleen. En toen kregen de mannen de verleidsters te zien. Heikki lijkt na een doorgronde analyse van de verleidsters over de jaren heen eindelijk te begrijpen op basis van welke kwaliteiten de verleidsters geselecteerd worden.

Sidney zegt dan weer exact wat je best níét zegt om je vriendin rustig te houden.

Wat hij op dat moment nog niet weet is dat hij zelf ook een dubbelganger heeft in het programma. Als hij verleider Timone mag geloven althans. Volgens hem zijn er namelijk heel wat treffende gelijkenissen tussen zichzelf en Demi’s vriend. Dat Timone eruitziet alsof hij de eerste de beste pet uit de koffer van een medeverleider griste om deze vergelijking te kunnen maken, beseft hij zelf allicht niet.

Vooral verleidster Lizzy heeft, ondanks haar povere openingszin, in deze aflevering een blijvende indruk nagelaten bij een van de mannen.

De kwelling is werkelijk van Rogers gezicht af te lezen wanneer hij het over zijn ‘Temptation’ Lizzy heeft. Ons gezicht schiet er bijna zelf van in een kramp.

Wanneer de rondbillige ginger hem later die avond komt weghalen van de laatste date met zijn Laura, kan Roger het niet laten om al even te kijken welk vlees hij in de kuip heeft. Sorry Roger, het was maar een fractie van een seconde, maar wij zien álles!

Iets doet ons vermoeden dat Roger besefte dat de camera’s hem betrapt hadden toen hij naar Lizzy’s billen loerde. Wanneer de roodharige verleidster de dag nadien ontbijt op bed – een uitermate spontaan gebaar dat de verleidsters jaar na jaar uit hun mouw schudden – brengt, kijkt Roger haast triomfantelijk naar de cameraploeg wanneer hij vriendelijk bedankt. ‘Te intiem’, noemt hij het preuts. Maar hoe meer Roger wil laten zien dat hij zichzelf in de hand heeft, des te spastischer hij zich gedraagt.

De rosse vonk enkele uren later mee op date vragen, is dan weer niet te intiem. Hoe heette ze ook alweer?

Op die date besluit Roger gepoogd heldhaftig de fles champagne te openen met zijn tanden. Het is alsof we zijn broer Sugar weer in ‘Expeditie Robinson’ zien zitten. Gewoon incasseren, Roger!

Voor we het vergeten: hoe awkward waren die speeddates? Giorgio probeerde nog indruk te maken door een Disneyfilm ‘kicken’ te noemen…

… maar er waren er ook die helemaal niets probeerden en zelfs weigerden een gesprek aan te knopen. Kan iemand die jongen zeggen waarom hij juist in Thailand zit?

Heikki is zich al bewust van de snode montagetrucjes die de makers gaan bovenhalen om ons Milou van slag te brengen tijdens haar eerste kampvuur…

… terwijl Rodanya – zoals het horlogemerk, maar dan met een ‘y’ – duidelijk niet beseft dat ze op Temptation Island zit.

We vrezen dat de prachtige krullenbol wat ze over Morgan zei voor ze naar de opnames vertrok, zal moeten herhalen na de relatietest.

Of zou Morgan zijn eventuele scheve schaatsen gewoon weer voor zijn vriendin kunnen verbloemen als waren ze iets positiefs?

Nog een vraagje voor de productie: kan iemand die arme Laura en Sidney een zonnecrème of witte T-shirt toestoppen? Onze ogen vliegen haast in brand van nog maar naar hun getormenteerde lichamen te kijken.

Tot volgende week, liefste ramptoeristjes!

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '