Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

En ook de mannen hebben hun eerste kampvuur.

Twijfels slaan hard toe bij Donna in ‘Temptation Island: Love or Leave’

Herlinde Matthys

De vrouwen hadden in de vorige aflevering van ‘Temptation Island: Love or Leave’ hun eerste kampvuur en de beelden sloegen in als een bom. Donna lucht haar hart bij Delphine en vertelt dat ze enorm twijfelt aan haar relatie met Nico…


De eerste barstjes beginnen te komen in de relaties van de de koppels die dit jaar meedoen aan ‘Temptation Island: Love or Leave’. Julia, Delphine, Aylin en Donna kregen vorige week te zien hoe hun partners zich gedragen in die andere villa en de vele traantjes maakten duidelijk dat ze helemaal niet blij waren met die beelden. Donna is woedend en als ze terug in de villa aankomt, zondert ze zich even af met Delphine.

Leven zonder Nico


Ze vertelt wat op haar lever ligt en geeft toe dat ze twijfelt of ze nog een toekomst ziet samen met Nico. ‘Ik kan daar niet meer mee samenzijn’, aldus Donna. ‘Ik kan daar niet meer mee bij mijn familie komen. Die wil zijn zender na drie dagen uitzetten om vieze woordjes uit te spreken, dat verdient niemand. Ik heb tijd en geld verspild. Ik verdien misschien iets anders dan Nico. Ik denk dat leven zonder Nico misschien wel beter is voor mij. Hoe hard ik dat ook vind hé’, aldus Donna. ‘Ik heb er tweeënhalf jaar aan verspild.’


 

Kampvuur bij de mannen


In de aflevering van morgen, vrijdag 17 september, is het ook de beurt aan de mannen om voor het eerst plaats te nemen rond het kampvuur. De spanning is te snijden, en zeker wanneer bij een van de mannen vlak voor vertrek het neonhartje in zijn kamer plots oplicht. Dat wil zeggen dat zijn partner in de andere villa de connectie is aangegaan of twijfels heeft over de relatie.

Ook bij de heren laten de kampvuurbeelden een enorme indruk na. Zo ziet Nico hoe Donna zijn gedrag meer dan kotsbeu is en Bert is ook niet blij met wat hij zijn vriendin Delphine allemaal hoort vertellen. Toch blijft die laatste in zijn relatie geloven. ‘Ik zie haar nog altijd doodgraag’, aldus Bert. Dat gaat weer vonken geven, en niet alleen in het kampvuur!

‘Temptation Island: Love or Leave’ kan je elke vrijdagavond om 20u35 bekijken op Play5.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '