Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

We weten ook wanneer het nieuwe seizoen te zien is en je hoeft niet zo lang meer te wachten!

TEASER: deze oude bekenden laten nog één keer binnenkijken in hun luxeleventje in ‘The Sky Is The Limit’

Dewy De Leeneer

Van gigantische villa’s over luxueuze droomreizen tot een gazon groener dan groen mét zwembad (van Willy 😉): in ‘The Sky Is The Limit’ is het dagelijkse kost. We volgen er enkele steenrijke Vlamingen die één voor één hun eigen verlangens en verhaal hebben. Voor het nieuwste seizoen van de reeks sprokkelde tv-maker Peter Boeckx enkele oude bekenden van de serie bij elkaar om te kijken hoe het nu met hen gaat.

In ‘The Sky Is The Limit’ krijgen we elk seizoen een kijkje in het decadente leven van enkele rijke, succesvolle Vlamingen. Waarbij we normaal telkens kennismaken met nieuwe gezichten uit het luxewereldje, komt de regisseur nu op de proppen met een All Stars-seizoen waarbij enkel en alleen bekende (en geliefde) koppen aan bod komen.

All Stars

En wie mag er dan zoal in dat speciale ‘The Sky Is The Limit All Stars’-seizoen te zien zijn? Dé gezichten die we zeker niet mogen missen zijn Harry en Olga (én hun dochtertje!), stellingbouwer Michel Van den Brande, die naast zijn succes ook al de nodige tegenslagen in zijn liefdesleven én zijn gezondheid heeft gekend. Ook Willy Naessens en zijn Marie-Jeanne zijn opnieuw van de partij, net zoals containerkoning Yves Maes en het hoofd van vleeswaren De Nil, Marie-Anne De Nil.

In de teaser van het seizoen spat het geluk er alleszins af. Of dat ook echt zo is, ontdekken we in het nieuwste seizoen dat vanaf vrijdag 20 oktober te zien is op Play4. Maar één ding kunnen we al met zekerheid zeggen: het zal ongetwijfeld weer vermakelijk worden om hen bezig te zien!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '