Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© TM Productions and Take 5 Productions

Onze mond viel open van verbazing!

ZIEN: teaser voor tweede deel van zesde en allerlaatste seizoen van ‘Vikings’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Aan alle mooie liedjes komt een einde, dus ook aan de topserie ‘Vikings’. Het zesde en allerlaatste seizoen werd in twee delen gesplitst, waarvan de eerste 10 afleveringen al op Netflix staan. Op de grote finale is het nog even wachten, maar op Comic Con werd nu een korte teaser gelost.


In ‘Vikings‘ krijgen we de avonturen te zien van Ragnar Lothbrok en zijn familie en vrienden. De grote droom van deze strijder/landbouwer is om nieuwe gebieden aan de andere kant van de oceaan te veroveren. Na zes seizoenen komt er een einde aan deze populaire reeks die ook op Netflix staat. Het laatste deel werd in twee delen op het publiek losgelaten. De eerste tien afleveringen kan je al een tijdje bekijken op de streamingdienst, maar voor de grote finale moeten we nog een beetje geduld uitoefenen.

Cliffhanger


Tijdens een Comic Con@Home event besloot de Amerikaanse zender History, waarop de reeks als eerste verschijnt, toch al een teaser te lossen van het allerlaatste deel. Wie volledig mee is met de serie, weet dat aflevering tien eindigde met een cliffhanger vanjewelste. Opgepast, spoiler alert: het ziet er niet goed uit voor Bjorn die in een epische strijd verwikkeld zit met zijn gestoorde broer Ivar.

Dankzij de eerste beelden kunnen we terug opgelucht ademhalen, want we zien dat de blonde beer nog leeft! Tot grote verbazing van zijn tegenstanders en zijn aartsrivaal en jongste broer. Wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen, is nog niet bekend, maar vermoedelijk zal dit pas midden 2021 zijn.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Sequel


‘Het lot van al deze karakters, waarvan we leerden te houden, is beslist’, vertelde maker Michael Hirst tijdens het event. ‘Of ze zullen blijven leven of sterven ligt in de handen van de goden, maar ik had daar natuurlijk ook iets over te zeggen. Ik denk dat de conclusie van deze saga heel bevredigend is en dat het een goed en betekenisvol einde is. Ik hoop dat de fans daar hetzelfde over zullen denken. Ik probeerde goed te doen voor al mijn personages en ik hoop dat ik daarin geslaagd ben.’

Fans hoeven trouwens niet rouwig te zijn dat het einde van hun favoriete serie in zicht is, want het werd al bevestigd dat er een sequel ‘Vikings Valhalla’ komt. Het speelt zich honderd jaar na de gebeurtenissen in ‘Vikings’ af en we krijgen de avonturen van de meest beroemde Vikingen die ooit hebben geleefd te zien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '