Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

Wij weten alvast wat kijken dit najaar!

AFTELLEN MAAR: het tweede seizoen van ‘Euphoria’ komt er dit jaar nog aan

Fans van ‘Euphoria’ kunnen het weekend alvast goed beginnen. Het tweede seizoen van de serie zal namelijk dit jaar nog verschijnen. Tijd voor een vreugdedansje, denken wij zo!


Dat ‘Euphoria’ een tweede seizoen krijgt, werd afgelopen zomer al bekendgemaakt. En nu lijkt er nog meer nieuws te zijn. Het Twitter-fanaccount van Euphoria News tweette namelijk dat de productie voor het tweede deel van de reeks begonnen is. En er is nog meer goed nieuws, want wie de foto postte, lijkt te weten dat Zendaya en compagnie vanaf november weer te bewonderen zullen zijn op het kleine scherm.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zendaya zal in het tweede seizoen opnieuw de rol van Rue op zich nemen. Iets waar ze erg naar uitkijkt, want na de bekendmaking afgelopen zomer was de actrice laaiend enthousiast op Twitter. ‘Ik heb letterlijk net het telefoontje gehad. Ik kan jullie allemaal niet genoeg bedanken voor de steun van de voorbije maanden, wow…’, aldus Zendaya op Twitter. Of we ook de rest van de cast zullen terugzien in seizoen twee van ‘Euphoria’ is voorlopig nog niet bekend, maar normaal gezien zouden al onze favoriete personages moeten terugkeren. Aftellen maar!

Het eerste seizoen van de serie is momenteel al te zien op Telenet Play en Play More. En binnenkort zal je er ook het tweede seizoen van ‘Euphoria’ kunnen bekijken.

Nog meer tv-nieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '