Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ABC

Wij kunnen niet wachten tot de nieuwe afleveringen bij ons te zien zijn!

Deze knappe acteur maakt zijn opwachting in het 16de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

Onlangs ging het 16de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ van start in de Verenigde Staten. En bij nieuwe afleveringen horen natuurlijk ook nieuwe gezichten. Iets waar de makers van de doktersserie het duidelijk mee eens zijn, want er maakt al zeker één acteur zijn opwachting in de reeks.


Fans van ‘Grey’s Anatomy’ waren de afgelopen dagen lichtjes in paniek. Overal kon je namelijk lezen dat de makers een vervanger gevonden hadden voor Alex Karev. Gelukkig verdwijnt Alex, gespeeld door Justin Chambers, voorlopig niet uit de serie. Wel is hij niet langer het hoofd van de afdeling kinderchirurgie.

Spoiler alert


In het vorige seizoen werd Alex namelijk ontslagen bij Grey Sloan Memorial nadat hij samen met Meredith Grey en Richard Webber verzekeringsfraude pleegde. Zijn baan komt dus vrij en zal worden ingenomen door dokter Hayes, gespeeld door Richard Flood.

Bij ons is de van Ierland afkomstige acteur niet bekend, maar op de Amerikaanse televisie was hij al vaker te zien. Zo speelde hij al mee in ‘Shameless’ en ‘Red Rock’. In ‘Grey’s Anatomy’ krijgt de acteur een terugkerende rol in het zestiende seizoen, maar vanaf wanneer hij precies te zien zal zijn, is voorlopig nog onduidelijk. Ook wanneer het huidige seizoen van de dramareeks bij ons te zien zal zijn, is nog niet geweten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '