Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Hij verklapt ook al het geslacht van de kleine spruit.

‘Thuis’-acteur Raf Jansen (41) wordt voor de eerste keer papa

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Voor ‘Thuis’-acteur Raf Jansen wordt 2022 alvast een fantastisch jaar. Hij mag dan namelijk zijn allereerste kindje verwelkomen. Raf verklapte het goede nieuws in de Eén-quiz ‘Switch’.

Raf Jansen kennen de meesten als Dieter uit de populaire Eén-soap ‘Thuis’. De acteur deed gisterenavond mee aan de quiz ‘Switch’ en daar pakte hij niet enkel uit met zijn kennis, maar ook met een primeurtje. ‘Mijn vriendin en ik verwachten een kindje’, aldus Raf. ‘Dat bespaart me een hoop sms’en naar vrienden.’

Het is een…

Raf verklapte zelfs al het geslacht aan presentator Adriaan Van den Hoof en uiteraard kijkend Vlaanderen: ‘Het wordt een zoontje.’ Zijn vriendin is uitgerekend voor eind april, dus het wordt een echt lentekindje.

Ook op Instagram deelde Raf ondertussen het geweldige nieuws met een hilarische foto. De acteur houdt een toepasselijk boek vast: ‘Zwangerschapsboek voor mannen’. ‘The word is out’, schreef hij als onderschrift met de alleszeggende hashtags #spannend en #babyopkomst.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat collega-BV’s lieten hun gelukwensen achter in de comments. ‘Proficiat’, schreef ‘Dertigers’-acteur Kristof Goffin en ‘Jippie’, reageerde VRT-journalist Riadh Bahri.

Nog meer babynieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '