Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play/VRT/HBO

Van de MIA's tot 'The Flight Attendant'.

5 programma’s en shows die je deze week wil volgen op tv

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Met je dagelijkse date met ‘Big Brother’ en je wekelijks momentje met ‘Over De Oceaan’ zijn je tv-avonden goedgevuld, maar er kan altijd wel nog iets bij, toch? Deze vijf programma’s en shows wil je deze week dan ook meevolgen op tv!

Dagen zonder broer

In deze driedelige docureeks zoekt Jeroen Meus uit hoe hij zich door de eerste 365 dagen zonder broer kan worstelen. De Belgische kok nam namelijk afscheid van zijn broer Wim op 31 december 2021.

Vanaf 25 januari elke woensdag om 20u40 op Eén en VRT MAX. 

The Flight Attendant

In de serie wordt de alcoholistische stewardess Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) na een wilde nacht in een hotelkamer in Bangkok wakker naast een dode man (Michiel Huisman). Uit paniek ruimt ze de plaats delict op en reist ze terug naar New York. Daar wordt ze opgewacht door de FBI en wordt ze al snel een hoofdverdachte in de zaak. Ze moet dan ook haar naam zien te zuiveren.

Vanaf 25 januari elke woensdag een dubbelaflevering om 20u35 op Play5.

De MIA’s 2022

Het is weer zover! De Music Industry Awards (MIA’s) 2022 worden uitgereikt, live vanuit Paleis 12. De awardshow wordt gepresenteerd door Bart Peeters en artiesten zoals Pommelien Thijs, Camille, Oscar and the Wolf, Metejoor, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul en Vaya Con Dios zullen er optreden.

Donderdag 26 januari live om 20u40 op Eén.

Kastaars!

En deze week is er nog een awarduitreiking, en een allereerste editie dan nog! De Kastaars gaan door in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Daar worden de strafste Vlaamse mediagezichten en -makers van 2022 in de schijnwerpers gezet.

Zaterdag 28 januari om 20u op Play4.

Liefdestips aan mezelf

‘Liefdestips Aan Mezelf’ vertelt het verhaal van Olivia (Gloria Monserez) die door haar moeilijke jeugd op vlak van liefde nog niet veel ervaring heeft. En die achterstand wil ze zo snel mogelijk inhalen. Dat doet ze met de hulp van haar boezemvriendin Billie (‘Lisa’-acteur Jean Janssens), die een pro is in flirten.

De serie is vanaf zondag 29 januari te zien op GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '