Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play

En ze komen niet met lege handen toe!

PREVIEW: de Verhulstjes krijgen hoog bezoek in Saint-Tropez

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Zondagavond is er alweer een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’ te zien op Play4. En daarin krijgt de familie hoog bezoek! In een preview is te zien wie er langskomt én ze komen niet met lege handen toe!

Zondagavond zien we in een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’ hoe de familie Verhulst hun laatste dagen in Saint-Tropez spenderen. Ze krijgen daarbij bezoek van niemand minder dan Gerts collega én goede vriend James Cooke. En hij is niet alleen. Hij bracht natuurlijk zijn man Dorian mee naar het zuiden van Frankrijk.

In de preview is te zien hoe het koppel arriveert beneden aan de poort villa, naar eigen zeggen voor de privacy, en gans de oprit naar boven te voet moet doen. ‘Die staan hier niet om ons op te vangen’, horen we James klagen.

Dorian sleurt de valiezen naar boven, want James heeft zijn handen vol. Wanneer James helemaal buiten adem eindelijk boven komt, merkt hij meteen Gerts nieuwe snor op. ‘Is er een bijeenkomst van alle pornomannen in Saint-Tropez?’ Haha! James heeft een cadeau mee voor de familie, maar wat erin zit, ontdekken we helaas pas zondag...

‘De Verhulstjes’ is elke zondag om 20u55 te zien op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '