Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

In het holst van de nacht heeft ze haar koffers gepakt.

PREVIEW: ook melkveeboer Stef ziet een van zijn logees vertrekken in ‘Boer zkt Vrouw’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Kijkend Vlaanderen is nog maar net bekomen van het drama dat zich afspeelde op het erf van hoefsmid Raphaël, of er komt alweer een nieuwe storm aan in ‘Boer zkt Vrouw’. Ook bij koeienboer Stef heeft namelijk één van de dames besloten om zelf te vertrekken, nota bene in het holst van de nacht.

Of het nu aan Stefs guitige lach ligt of het gloednieuwe kalfje dat geboren werd: de sfeer op de boerderij in Lier zat de afgelopen afleveringen best goed. Maar mooie liedjes duren niet lang, luidt het gezegde weleens en dat lijkt aankomende zondag bevestigt te worden. In een gloednieuwe preview die VTM op ons loslaat, zien we Stef ontwaken met een ongelukkig sms’je. ‘Even om te zeggen dat ik naar huis ben’, klinkt het. ‘Ik had gehoopt je nog te zien, omdat ik dacht dat je om 5 uur op ging zijn. Dikke merci dat ik erbij mocht zijn en voor de warme ontvangst. Het was een toffe ervaring die ik nooit meer ga vergeten’, zien we vervolgens op Stefs schermpje verschijnen.

Van links naar rechts: Elien (31), Leen (24 ) en Annelore (25) © VTM

Veeboer Stef begrijpt er werkelijk niets van en piekert zich dan ook suf. Het is voorlopig dan ook nog volop gissen naar de vertrekker van dienst, maar als we een gokje zouden moeten wagen, denken wij aan de 24-jarige Leen uit Loenhout. Zij gaf eerder al aan nog niet echt diepgaande gesprekken te hebben gevoerd met Stef. ‘Het is allemaal nog redelijk oppervlakkig’, klonk het vorige week bij Leen. ‘Nu heb ik het gevoel dat ik enkel nog maar over het boerenleven heb gepraat. Dat pikt nog wel een beetje.’

Gekibbel

Frambozenboer Kevin mag in de aflevering van aankomende zondag gelukkig zelf nog de keuze maken. Al wordt dat niet makkelijk. Terwijl Kevin ploetert om zijn vrouwen te doorgronden, duiken er bij enkele logees wat frustraties op. ‘Jana doet er alles aan om Kevin op te eisen. En hij trapt erin. Hij trapt er constant in’, klinkt het bij Elke. En ook Heidi valt over de aandachttrekkerij. Kevin probeert de gemoederen zo goed als mogelijk te bedaren en gaat ten rade bij zijn ouders. Benieuwd of hun advies hun zoon zal helpen tijdens het beslissingsmoment dat voor de deur staat zondag.

© VTM

‘Boer zkt Vrouw’ zie je elke zondag om 19u55 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '