Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Verrassende ontknoping in ‘Boer zkt Vrouw’: slechts één boer vindt de liefde

In de laatste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw –  De Wereld Rond’ bleek dat dan toch één van de kandidaten een lief vond dankzij het programma, maar het was de laatste van wie de kijkers het verwachtten. Boer Gerard, die twee vrouwen zijn boerderij vrijwillig zag verlaten en zelfs geen romantische trip kon maken, komt uit de bus als de grote winnaar van dit seizoen.


Nee, tegen onze verwachtingen in begon Gerard niets met Peggy, de enige vrouw die tegen haar zin zijn boerderij verliet. Wél met Marijke, die aanvankelijk nog weigerde op trip te gaan met de boer. Ze dacht toen dat er te veel verschillen waren tussen haar en Gerard om ooit iets serieus op te bouwen. Maar zoals Dina tegen een huilende Gerard nog zei: je mag de hoop niet opgeven. Na een tijdje begonnen de twee opnieuw berichtjes te sturen en spraken ze af in België, waarna een eerste kus viel!

Wanneer Dina en An dat horen op de reünie, besluiten ze Gerard en Marijke dan toch nog op hun romantische trip te sturen. En die is een groot succes. ‘We kunnen niet van elkaar afblijven’, klinkt het bij de tortelduifjes. Cupido schoot duidelijk raak bij Gerard en Marijke en dat had niemand zien aankomen.

Friendzone


Verder is er weinig goed nieuws te vertellen tijdens de reünie. Marianne en Remco leken nochtans op de goeie weg. Remco bleef nog enkele dagen langer in Finland na de opnames, kwam zelfs voor twee weken terug én de twee gingen samen op vakantie naar Noorwegen. Maar op een bepaald moment moest het koppel vaststellen dat er niets meer zou groeien uit de vriendschap.

Ook Evelien kwam in de friendzone terecht. Stephan, die tot op de reünie een volledig gesloten boek blijft over zijn gevoelens, zegt dat er voor hem geen kans is op meer dan vriendschap. De twee hadden na de opnames nog wat berichtjes gestuurd en gebeld, maar er was niet echt vooruitgang volgens Evelien. Ondanks die vaststelling had ze nog hoop, want de teleurstelling na Stephans mededeling is groot bij de blondine.

© VTM

Aan het daten geslagen


Ook Victor en Etienne stelden hun gekozen dames teleur, maar zij blijven in de liefde geloven. Tegen de verwachtingen in begon Etienne niets met Sabine, zijn tweede keuze die eigenlijk zijn eerste keuze was, maar hij is wél aan het daten. Hij is aan het daten met een Vlaamse vrouw die hij dankzij het programma leerde kennen. Ook Victor is aan het daten geslagen, maar dan wel met een vrouw die hij dichter bij huis vond. Aan het begin van het avontuur wilde de West-Vlaming nog per se een Vlaams meisje aan de haak slaan, maar nu probeert hij het toch met een Bulgaarse.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '