Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Ferry en Bob vinden het aartsmoeilijk om een een band te smeden en elkaar te vertrouwen.

Netflix lost officiële trailer van derde seizoen ‘Undercover’

Herlinde Matthys

Na de eerste beelden en een veelbelovende teaser heeft Netflix nu de officiële trailer van het derde seizoen van ‘Undercover’ voor ons. Bob en Ferry moeten dit keer samenwerken, maar dat loopt uiteraard niet van een leien dakje.

Het wordt buiten sneller donker, natter én kouder. We ruilen dat zomerse terrasje en die frisse sangria de komende maanden dus met veel plezier in voor onze knusse zetel, een dekentje en een warme choco om naar onze favoriete films en series te kijken. Eentje dat sowieso niet mag ontbreken op je to-watchlijstje is het derde seizoen van ‘Undercover’.

Gezamenlijke vijand

We kwamen eerder al te weten dat we de nieuwe afleveringen vanaf 21 november mogen verwachten op Eén. In afwachting daarvan lost Netflix nu de officiële trailer. Net zoals in de teaser zien we dat Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) de handen in elkaar slaan om af te rekenen met hun gezamenlijke vijand: Leyla (Nazmiye Oral), het hoofd van een Turkse xtc-bende. Bob wil de rechtszaak die boven zijn hoofd hangt doen verdwijnen en moet daarom de mol in het politiekorps zoeken en Ferry wil zijn plekje aan de top terug.

Een drugskoning en een agent die moeten samenwerken, dat voorspelt natuurlijk niet veel goeds. En de trailer bevestigt ons vermoeden. Ferry en Bob vinden het aartsmoeilijk om hun geschillen aan de kant te schuiven en een band te smeden.

Drie regels

Ze krijgen van Bobs baas Patrick drie regels: geen geweld, ze mogen niet gepakt worden door andere politiediensten want Ferry is voorwaardelijk vrij en ze moeten elkaar vertrouwen. Gemakkelijker gezegd, dan gedaan. In de trailer zien we dat het helemaal niet evident is voor de twee mannen om die regels na te leven. Toch zullen ze dit moeten doen om te overleven. Benieuwd wat dat gaat geven!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je kan het derde seizoen van ‘Undercover’ vanaf 21 november elke zondag om 21u bekijken op Eén.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '