Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Angèle zong speciaal voor de video een cover van 'La vie en rose'.

KIPPENVEL: Netflix maakt compilatie van mooiste LGBTQ+-kusscènes

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Onder het motto ‘L’amour. C’est tout’ ofte ‘Liefde. Dat is alles’ deelde Netflix gisterenavond een tearjerker vanjewelste. We hebben niet over de film ‘To All the Boys: Always and Forever‘ die sinds gisteren op het streamingplatform staat, wel over een prachtige compilatie van kusscènes.


Om het valentijnsweekend te vieren én omdat het verspreiden van een beetje liefde nooit kwaad kan, loste Netflix een video waarin ze de mooiste LGBTQ+-kusscènes aan elkaar monteerden. Het resultaat? 1 minuut aan romantische momentjes uit films en series als ‘Sex Education’, ‘Sense 8’, ‘Riverdale’, ‘La casa de papel en ‘Orange Is the New Black’. De kers op de taart? Angèles mierzoete stem. 

La vie en rose


De scènes werden op een cover geplakt die Angèle speciaal voor de compilatie inzong. En het is vooral haar tedere stem die ons kippenvel bezorgt. Ze zingt namelijk ‘La vie en rose‘ van Édith Piaf, en dat met enorm veel respect voor de originele versie van het nummer. Benieuwd naar het mooie resultaat? Bekijk dan snel de video. Wij zetten het nummer morgen een hele dag op repeat!

Love

Un peu d’amour, ça ne fait jamais de mal. 🥰

Posted by Netflix on Friday, February 12, 2021

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '