https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © netflix

Door het gigantische succes van de gelijknamige film lopen mensen geblinddoekt op straat of rijden ze zo zelfs met de auto rond.

Netflix raadt ‘Bird Box Challenge’ ten stelligste af: ‘Doe jullie alsjeblieft geen pijn’

Herlinde Matthys

Naar aanleiding van de populaire NetflixfilmBird Box‘ gaan mensen over de hele wereld de uitdaging aan om geblinddoekt over straat te lopen.


De nieuwe Netflixthriller ‘Bird Box’ met Sandra Bullock in de hoofdrol is een gigantisch succes. Zo’n 45 miljoen mensen bekeken de film in amper een week tijd. Het verhaal gaat over een mysterieuze kracht die mensen tot zelfmoord drijft als ze die met het blote oog waarnemen. De enige manier om in leven te blijven, is dus een blinddoek dragen.

Dikke buil


Dit inspireert mensen van over de hele wereld nu om dezelfde uitdaging aan te gaan. Ze filmen zichzelf terwijl ze van alles geblinddoekt doen en plaatsen die video’s online onder de noemer ‘Bird Box Challenge’.

https://twitter.com/FleshFire/status/1078245919445925890

De meeste filmpjes zijn onschuldig en meer dan een dikke buil houden de deelnemers er niet aan over. Helaas gaan sommigen een stapje verder, zo rijden ze met een blinddoek aan met de auto, en kunnen de gevolgen dan ook ook veel dramatischer zijn.

https://twitter.com/JMaLicous4U/status/1079288533981057024

Daarom raadt de streamingdienst iedereen af om deel te nemen aan deze gevaarlijke uitdaging. ‘Doe jullie alsjeblieft geen pijn met deze ‘Bird Box Challenge”, aldus Netflix op hun Twitteraccount. ‘We appreciëren de liefde voor de film, maar we willen niet dat jullie in het ziekenhuis belanden.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content