Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Maxime heeft sinds vorig jaar een relatie met Leroy, die cameraman is bij 'Chateau Meiland'.

ENIG NIEUWS: Maxime Meiland verwacht een kindje met haar vriend Leroy

Maxime Meiland (25) is zwanger van haar tweede kindje. Dat maakt ze bekend met een leuk filmpje op Instagram. De papa is haar vriend Leroy, die ze leerde kennen tijdens de opnames van ‘Chateau Meiland’.


Kleine Claire Meiland (3) krijgt er binnen enkele maanden dus een zusje of broertje bij. Het was al een tijd duidelijk dat Maxime een speelkameraadje wil voor haar dochtertje. In een van de eerdere seizoenen van ‘Chateau Meiland’ zagen we hoe ze een spermadonor zocht, met hem afsprak in een hotel en vervolgens zichzelf probeerde te bevruchten. Die poging mislukte, en niet zo veel later werd ze verliefd op cameraman Leroy. In augustus bevestigde papa Martien dat zijn dochter van ’t straat was. Nog maar enkele weken geleden gingen de twee samenwonen aan de Nederlandse kust, en nu zetten ze dus de volgende stap.

Tv-geboorte


Ondanks het feit dat de Meilandjes niet meer in hun kasteel in Frankrijk wonen, gaat ‘Chateau Meiland’ gewoon door. Bij ons loopt momenteel nog seizoen 4 van de reeks, in Nederland ging het vijfde seizoen al van start. Krijgen we een zesde seizoen, met de geboorte van een nieuwe Meiland? Dat zou enig zijn!

Al rijst meteen de vraag of we Maximes nieuwe baby vaak te zien zullen krijgen. De Meilandjes werden pas op de vingers getikt door de Nederlandse overheid omdat Maximes dochtertje Claire te vaak op tv komt. Zij zou maar vijf keer per jaar in het programma mogen verschijnen, anders gaat het om kinderarbeid. In het vijfde seizoen zal er dus niet veel van kleine Claire te zien zijn.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '