Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

De traantjes vloeiden rijkelijk!

Niet één, maar twee (!) koppels moeten ‘Love Island’ verlaten

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Love Island’ is niet enkel grappen en grollen. Soms moeten er lastige beslissingen genomen worden, zoals gisterenavond. De islanders moesten bepalen welke koppels het minste bij elkaar passen, en twee daarvan werden onverbiddelijk naar huis gestuurd.

De deelnemers van ‘Love Island’ vertoeven ondertussen al een poosje in de villa en zijn behoorlijk hecht geworden. Er werden niet enkel koppels gevormd, maar ook goede vriendschappen. Het kwam dan ook als een shock wanneer de islanders hoorden dat niet het publiek, maar zíj moesten bepalen welke stelletjes het minst compatibel zijn. En de monden vielen al helemaal open wanneer Viktor en Holly vertelden dat niet één, maar twee (!) koppels de villa ook moeten verlaten!

Gevarenzone

Enkele duo’s waren uiteraard behoorlijk zeker van hun stuk. Bij Fé en Lennert, Sunita en Merijn en Amandine en Jules is er al sprake van een klik en misschien zelfs gevoelens. Marvin en Mara overleefden deze ‘stoelendans’ ook, maar drie koppels hadden minder geluk. Zowel Yousri en Jotti, Manon en Sayed en Tene en Gideon bevonden zich in de gevarenzone.

Niet geheel verrassend aangezien de tweeling nog maar net de villa binnenkwam, en Tene en Gideon eerder al lieten blijken dat er nul komma nul aantrekkingskracht is tussen hen beiden. Eén stelletje mag het nog een keertje proberen en dat zijn Jotti en Yousri. Die laatste moet afscheid nemen van zijn broer, en ook Tene en Gideon moeten hun koffers pakken.

Tranen

‘Ik had niet veel keuze hier’, zegt een geëmotioneerde Tene. Maar ze kijkt wel met goed gevoel terug op haar avontuur. ‘Ik ga vooral al deze geweldige mensen missen’, zegt Manon in tranen. Sayed is dan weer teleurgesteld: ‘Jammer dat ik zo weinig tijd heb gehad om hier iemand te leren kennen.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '