Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Vliegen met Ryanair en goedkope budget hotels. Is het geld op bij VTM? #BlindGetrouwd'

AHA: hierdoor kregen de ‘Blind Getrouwd’-koppels niet al te luxueuze huwelijksreizen

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

‘Blind Getrouwd’-huwelijksreizen in tegenvallende vakantiehuisjes in Rhodos en Cyprus? Het ontging heel wat kijkers niet dat er dit jaar niet al te veel geld gespendeerd werd. Hoe zou dat komen?


Naar onze mening is het vooral het gezelschap dat telt, maar het is ons niet ontgaan dat er de afgelopen weken heel wat commentaar kwam op de povere kwaliteit van de huwelijksreizen in ‘Blind Getrouwd’... Vandaag staat in TV Familie te lezen hoe dat komt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Tijdsdruk


Victor en Line verblijven in het duurste huisje van de bende. Om het vakantiehuis in Algarve waar zij verblijven te huren, betaal je € 735 per persoon voor een week. De goedkoopste vakantiewoning is die van Lenny en Jolien op Cyprus. Daar betaal je slechts € 501 per persoon voor een week. Geen schandalig lage bedragen, maar toch ook geen luxueuze honeymoon suites dit jaar.

TV Familie vroeg de verantwoordelijke reisorganisatie hoe het komt dat de koppels dit jaar in niet al te veel luxe vertoeven. ”t Was een heel gepuzzel’, klinkt het daar. De organisatie werd naar eigen zeggen pas last minute door VTM gecontacteerd om aan het programma mee te werken. ‘Ja, er zat dus een serieuze tijdsdruk achter. En de eisen van VTM maakten het nog ingewikkelder. De koppels konden bijvoorbeeld niet vertrekken voor halfeen ’s middags, want ze hadden eerst nog een gesprek met de psycholoog van “Blind Getrouwd”. Ze moesten allemaal naar verschillende bestemmingen én er mochten geen andere gasten aanwezig zijn. Maar het toeristische winterseizoen was net gestart, en dan valt 85 % van ons aanbod weg. We hadden dus een zeer kleine selectie van accommodaties die voldeden aan alle eisen van de programmamakers. Geen grote luxe...’

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '